18 Aralık 2017 Pazartesi

Barcelona 4 Deportivo 0


Barcelona sahasında Deportivo'yu bu sezon en rahat maçını oynayarak 4-0 ile geçti ve liderliğini sürdürdü. Suarez 2, Paulinho 2 gol.

Sezon başından beri oldukça kötü oynayan Suarez kendine gelmeye başladı. Yine de sezonun bu zamanı sadece 9 gol atması Suarez klasına yakışmıyor. 

Paulinho geldiği zaman kendisi bile ''Nasıl bu kadar para verdiler bana?'' dedi ancak oldukça iyi bir performans sergiliyor. Savunma anlamında her şeyi son saniyeye kadar yapan Paulinho 6 gol atarak da skora da katkı yaptı. Dün şanslı şekilde 2 direkten dönen topu tamamladı.

Barcelona ve direk şanssızlığı. Dün sadece Messi'nin 3 topu direkten döndü. Toplam 4 top direkten döndü. Sezon başından 20'den fazla top direkten döndü. 

Messi'nin ilk golde Suarez'e verdiği pas onu neden bu kadar çok sevdiğimizi gösteriyor. Asla bencillik yapmıyor, gol atacağım diye uğraşmıyor. Dün 1 penaltı kaçırdı, 3 topu direkten döndü ama o yine de asla arkadaşlarına pas atmaktan çekinmedi.

Suarez'in rabona'sı boşa gitti. Hakemler golü vermedi.

Iniesta bu sezon son senelerin en iyi oyununu oynuyor. Acayip paslar atıyor. Yaşı ilerlese de, performans olarak isteneni veriyor.

Cumartesi günü 15:00'de Real Madrid-Barcelona maçı var. Fark şu an maç fazlasıyla 11. Barcelona için sezonun final maçı. Galibiyet, Aralık ayında şampiyonluğun büyük ölçüde kesinleşmesi demek. Real Madrid yenerse yarış aynen devam eder. Büyük bir merakla bekliyoruz maçı

2 yorum:

İsmail Balal dedi ki...

Gerçekten Real Madrid'in olduğu yerde ligin aralık ayında biteceğini düşünüyorsan ya şovmensin ya da futbolu bilmiyorsun. BENCE HER İKİSİ DE.

ygtylmz dedi ki...

Fark 14 olacak, bunun için futbol bilmeye gerek yok. Teşekkürler.