5 Aralık 2017 Salı

Aile Arasında


Özellikle Türk sinemasında komedi anlamında yapılan bir çok kötü işten sonra bu film gerçekten de zirveye oynar. Gülse Birsel'in yazdığı başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın oynadığı Aile Arasında filmi son zamanların en iyi Türk filmi.

Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın oyunculukları gerçekten de inanılmaz iyi. Demet Evgar filmde kusursuz bir performans sergilemiş. Engin Günaydın ise zaten başta konuşması ile fark yaratırken her sahnesi bizleri güldürmeye yetti. Muazam iki oyunculuk.

Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Derya Karadaş, Su Kutlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Deniz Şen Hamzaoğlu, Rıza Akın, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Erdal Cindoruk, Ünal Yeter ve Gülse Birsel filmde yer alan diğer oyuncular. Hepsinin en bir iyi sahnesi vardı filmde.

Filmin ilk yarısı İstanbul'da, ikinci yarısı Adana'da. 

21 yıllık evlilikleri aynı gün sona eren Fikret ve Solmaz'ın komik bir tesadüfle tanışması, ardından aynı binaya kiracı olarak gelmesi, Solmaz'ın kızının evlilik aşamasında Fikret'in baba rolünde oynaması ve ardından yaşananlar.

Adana'nın ne kadar güzel bir şehir olduğunu da bizlere iyi gösterdiler.

Şevket Çoruh seni de çok seviyoruz be.

Filmde yer alan reklamlar. 

Filmde zaman zaman sadece şarkı çalması filme iyice adapte olmamızı sağlıyor ve insan o aralarda kendini dinlendiriyor. Bence filmlere çok yakışan bir şey şarkı olayı. Her filmde olmalı. Bu filmde de gayet iyi şarkılar seçilmiş.

Filmi ilk 3 gün 504.024 seyirci izlemiş.

Engin Günaydın çok iyi oyuncu yalnız bir Burhan Altıntop gerçeği de yok değil. Umarım bir gün Burhan Altıntop'un filmi çekilir.

Çok mu güleceksiniz bu filme gidince bilmem ama çok eğleneceğiniz kesin. Zaman yaratın ve bir an önce gidin. Ayrıca ciddi güleceğiniz bir çok sahne de yok değil.

Hiç yorum yok: