29 Ocak 2018 Pazartesi

Dudullu Postası


Dudullu Postası Blu Tv'nin yeni dizisi. Erkan Can, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu, Özgür Emre Yıldırım oynayanlar. Penguen dergisinde yer alan Dudullu Postası karikatür serisinden ilham alınarak yapıldı. Gazeteciliği hayatının merkezine koyan Asım'ın Dudullu'da bir gazete çıkarmek istemesi ve bu vesile ile başından geçenleri anlatıyor.

Dizinin ilk bölümünü izledim. En çok beğendiğim oyuncu Bülent Şakrak oldu. Güven Kıraç ve Erkan Can gibi iki büyük ustayı izlemek de keyifli oluyor. Medcezir dizisinde Eylül ile Mert burada Tayfur ile Melis olmuş. Büyük renk katıyorlar. Zaten Medcezir dizisinde çok seviyordum bu ikiliyi burada da aynı sesleriyle karşımıza çıkıyor.

İlk bölüm 59 dakikaydı, her Cuma yayınlanacak. 

Açıkcası ilk bölüm bazı anlar çok güldüm. Komedi adı altında yapılsa da bu kadar güleceğimi tahmin etmezdim. Sıcak, doğal, samimi. Dizide her şey var. Tamam çok kaliteli başlamadı ama henüz ağır eleştiriler yapmak için de erken. Bakalım ilerleyen bölümler neler olacak.

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı diziyi buradan ücretsiz deneyerek ve daha sonra üye olarak izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: