10 Ocak 2018 Çarşamba

Kamp Dönemi Fenerbahçe


Fenerbahçe'nin 2.yarı hazırlıkları Antalya'da sürüyor. İlk yarı 33 puanla liderin sadece 3 puan gerisinde olsak da oynanan oyun, camianın bir arada olmaması gibi sebeplerle şampiyonluğa inanan taraftar sayısı bir hayli az. İnananlar da sadece isteklerini söylüyor, mantığa dayanmıyor diye düşünüyorum. Salı günü İstanbulspor ile, 20 Ocak Cumartesi günü de Göztepe ile oynanacak maçlarla sezonun 2.yarısı açılıyor.

Devre arası takıma mutlaka transfer yapmamız gerekirken şu an hiçbir futbolcunun adı dahi geçmiyor. Ayrıca zaten kulübün transfer yapabileceğine de inanmıyorum. Umarım yanılırım.

Ozan Tufan'ı ne olduğunu bilmediğimiz sebepten kovan Fenerbahçe, Ahmethan, Yiğithan gibi gençleri de takımdan yolladı. Eljif Elmas 2.yarı forma giyebilecek ancak şans bulabileceğine de inanmıyorum. Fernandao büyük ihtimal takımda kalacak. Robin van Persie ise iyi teklif gelirse gider, gelmezse İstanbul tatiline devam eder.

Belki ütopik bir gelecek ama madem satamıyorsun, madem gitmiyor, kazanma ihtimalimiz 0'a inmediği sürece Robin van Persie ile bile uğraşmamız gerektiğini düşünüyorum. İstanbul'da tatil yapacağına, güzel bir konuşma ile takımın yanında olsa, 1-2 gol atsa, ufacık da olsa katkı alsak lehimize olur. Tabii Robin van Persie ne düşünüyor onu da bilmiyoruz.

Mehmet Ekici hâlâ sakat. Son yıllarda Fenerbahçe'nin yapmış olduğu en kötü transfer olacak sanırım. Adam top oynayamıyor. Bakalım 2.yarı sahada görebilecek miyiz?

Sonuç olarak Fenerbahçe devre arası kampını geçiriyor ama belirsizlikler sürüyor. Bakalım ilk lig maçına 10 gün varken bir hamle gelecek mi? Göreceğiz...

Hiç yorum yok: