6 Şubat 2011 Pazar

Manisaspor 1 Fenerbahçe 3


- Fenerbahçe Süper Lig 20.hafta mücadelesinde deplasmanda Manisaspor ile karşılaştı. 54.dk Kahe'nin golü ile yenik duruma düştüğümüz maçı 61.dk Alex'in penaltıdan attığı gol, 73.dk Niang ve 89.dk Dia'nın golleriyle 3-1 kazandık. Puanımızı 42 yaptık ve lider Trabzonspor ile aramızdaki farkı sadece 2'ye indirdik.

- Mücadele'ye iyi başladık diyemem ancak daha önce gördüğümüz deplasmanlar gibi değildik. Ara ara pozisyonlar buluyor, koşuyor , mücadele ediyorduk. Manisaspor'a da pek pozisyon şansı vermiyorduk. Bizim de net pozisyonumuz var diyemem ama kötü değildik. Manisaspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğu unutulmasın.

- Mehmet Topuz yine sahanın en iyisiydi. Müthiş oynadı. Hem de Bekir'e rağmen. Bekir ileriye çıkmadı ve Mehmet Topuz hep 2-3 kişi ile savaşmak zorunda kaldı. Buna rağmen iyiydi. Emre yine kalitesini belli etti. İyi toplar kesti. Volkan pek önemli pozisyon kurtarmadı. Yediği golde hatası yoktu. Bekir iyi değildi. Savunma da iyi gibi olsa da Gökhan Gönül ile arasında dağlar kadar fark var. Zaten Bekir'in tam bir sağ bek olduğunu da söyleyemeyiz. Lugano ve Yobo yine iyi oynadı. Yobo'nun maçın başında kaptırdığı bir top var ki yürekleri ağıza getirdi. Santos iyiydi. İleri pek çıkmadı. Dia olsa orada daha iyi olurdu. Niang da geri gelmediği için o da yalnız kaldı. Cristian iyiydi. Mücadele etti, şut bile çekti. Alex 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Zaman zaman inanılmaz paslar ve çalımlar attı. Kornerleri neden hep paslaşarak kullandı anlamadık. Alex hep bizimle kal. Niang iyi değildi. Gol atması bir şey değiştirmez. Semih penaltıyı yaptırdı ama inanılmaz bir gol kaçırdı. Zaman zaman pas hataları da yaptı. Yine de Semih her zaman mücadele ediyor. Sonradan oyuna giren Dia golünü attı. Fenerbahçe forması altında ilk golü. Özgüven açısından bile önemli bir gol. İlhan ve Gökay pek yorum yapacak bir şeyler yapmadı.

- 4 haftadır kazanıyoruz. 2.yarı 3'de 3 yaptık. Son 8 maçın 7 tanesini kazanırken sadece Ankaragücü'ne yenildik.

- Alex bu sezon 13 gol 7 asist oldu bile. Yine bizi kritik haftalarda taşıyacak. Belli oldu. 

- Aykut Kocaman'ın sakin durmasına pek kızmıyorum artık. Çıldırsa, agresif olsa o zaman da Aykut'a bak Mourinho sanki yorumları gelir. Burada işler böyle yürüyor. Bırakın sakin dursun. Soyunma odasında belki çıldırıyor, bağırıyor, çağırıyor. Yorum yapacak başka bir şey bulun.

- Takımın goller sonrası birlikteliği, maçtan sonra taraftarlar ile tezahurat yapması, saha içinde yardımlaşması gayet güzel.

- Her hafta 1 maç oynuyoruz. 1 maç. Sadece 90 dakika . Mücadele edin ve kazanın. 17'de 17 yapalım demiyorum. Mücadele edelim diyorum.

- Deplasman maçlarını hep evimde izliyordum. Arada dışarıda alkollü bir mekanda izliyorum. Orada izlediğim 4 maçı da kazandık. Daha puan kaybı yok. Ara ara oraya uğramak lazım.

- Pazartesi günü yani 14 Şubat Kayserispor ile oynuyoruz. Stadın tamamen dolmasını ve takımımızın mücadele etmesini istiyorum. 

Hiç yorum yok: