21 Şubat 2011 Pazartesi

Aref Ghafouri ve Türkiye'nin bakış Açısı


Dün akşam Show Tv'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışan İranlı Aref Ghafouri sihirbaz olarak çalışıyor. Yetenek Sizsiniz programında da oldukça iyi bir şov yaptı. İlk olarak elemeler de herkesi ekrana kilitleyen Aref, dün gece de Yarı Final de müthiş bir gösteri yaparak bir kez daha tüm Türkiye'yi kendisine hayran bıraktı. Yaptığı şovu internetten bularak izleyebilirsiniz. Şahane bir gösteri. Benim söylemek istediğim başka şeyler.

Aref Ghafouri o gösteriyi yaptıktan sonra tüm Türkiye kilitlendi. '' Yok be abi, onları yapamıyor, bak şurada şunu yapıyor, burada bunu yapıyor, dikkatli bakarsanız görürsünüz '' gibi yorumlar yapılıyor. Google'a Aref Ghafori yazınca devamında hilesi, sırrı, sırrını çözdük, sırrı çözüldü gibi kelimeler çıkıyor. Yani tüm Türkiye çocuğun aslında onları yapmadığını söylüyor.

Buradan onlara sesleniyorum. Manyak mısınız ? Adam onları gerçekten yapabilir mi ? Yapamaz ama bunu yapamaz diye izlemeyin .Keyfini çıkarın.

Cem Yılmaz'ın meşhur sözüyle bitirelim '' Adam zaten onları yapıyor olsa peygamberliğini ilan eder ''


4 yorum:

İsmail dedi ki...

Seviyoruz böyle şeyleri :)

Adsız dedi ki...

insanlarımız illaki lekeleyecek çamur atacak.bir de anti aref sayfası var ki komedi =) Adam yine de yarışmayı kazanmayı hak ediyor.Çünkü sırrını çözdükleri şeyleri bile yapmak yetenek ister.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Hem uçuyor, hem de biletle gösteri yapıyor olabilir mi lan :)

UGUR BEKTAS dedi ki...

gerçekten dün akşam ki gösteri çok başarılı ve çok eğlenceliydi,
ancak,
böylesi hayranlık uyandıran,
(heleki olay sihirbazlıksa)
nasıl yapıldığının peşine düşülmesi bence çokta yadırganacak bi durum değil,neticede meraklı ve farklılığa aç bi milletiz..

bende bugün merak edip izledim,nasıl bi hile olduğunu ama adamı karalamanında alemi yok,çok güzel bi gösteriydi,tebrikler !