23 Şubat 2011 Çarşamba

Fenerbahçe Hangi Kaleye Gol Atıyor ?


Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor, Fenerbahçe iyi oyun oynuyor, Fenerbahçe iyi mücadele ediyor, Fenerbahçe kazanıyor. Kadıköy'de ise çok daha rahat, çok daha fazla kazanıyor. Ancak kazanırken goller hangi tarafta oluyor. Bir araştırma yapayım dedim ve ilginç istatistikler çıkardım ;

Fenerbahçe Kadıköy'de oynadığı 11 lig maçında toplam 28 gol attı. Bu 28 golün 20 tanesi Migros tribünün önünde bulunan kaleye atılmış. Sadece 8 gol Türk Telekom tribünün önünde bulunan kaleye atılmış. Migros'a attığımız golleri atanlara baktığımızda Alex 6 kere Migros tarafına doğru sevincini yaşamış. Niang 5, Semih 3, Gökhan Gönül 2, Lugano 3 ve Santos 1 gol atmayı başarmış. Türk Telekom tribünün önünde bulunan kaleye ise Alex 2, Niang 2, Semih 2 ve Lugano 1 gol atmış. Gençlerbirliği'den Aykut Demir ise 1 kere kendi kalesine gol atmış.

Yediğimiz gollere bakacak olursak toplam 8 gol yedik. Yediğimiz 8 golün 5 tanesi Türk Telekom tribünün önünde bulunan kaleye, 3 tanesi Migros tribünün önünde bulunan kaleye atılmış.

Yani Migros tribününe girenler gollerin çoğunluğunu çok daha yakından gördü. Telekom'a giren ise gollerin çoğunu uzaktan görmek zorunda kaldı.

Ufak bir bilgilendirme yaptık. Ama sakat konu. Fenerbahçe yönetiminden birisi okuyup '' Migros'a daha çok gol oluyor o tribünün biletlerini 10 tl daha pahalı yapalım '' demezler inşallah :)

Sezon sonu güncelleyerek tekrardan bir konu gireriz.

Hiç yorum yok: