5 Ekim 2011 Çarşamba

Genç Fenerbahçeliler'den Örnek Davranış


Genç Fenerbahçeliler ! Fenerbahçe tribünlerinin lokomatif grubu. Deplasmana giderler, amatör branşlara giderler, Kadıköy'e giderler, Çocuk Esirgeme Kurumu'na giderler, Darülaceze'ye giderler, köy okullarına yardım ederler, Anıtkabir'e giderler, Çanakkale'ye giderler, önemli günleri unutmazlar ancak her zaman eleştirilen onlar olur. Zamanında bazı üyelerin yaptığı yanlışlar ya da günümüzde bazı üyelerin yaptığı davranışlar yüzünden insanlar tarafından kötü gözle bakılıyor. Ancak o Genç Fenerbahçeliler'in öyle güzel üyeleri varki bir tanısanız bir daha kopamazsınız. Fotoğraftakiler de bunlardan. Yücel abi ve Ömer abi.


Genç Fenerbahçeliler yine güzel bir olaya imza atmışlar. Geçtiğimiz İstanbul B.Ş.B.Spor maçında görme engelli bir vatandaşımız maça gelmiş, tezahuratlar yapmış takımına nasıl bağlı olduğunu herkese göstermişti. Göstermişti diyorsam bunu bilerek yapmadı. Kameralara yansıdı diyelim. İşte o üyeyi ziyaret etmişler. Kendisine forma, atkı, şapka hediye etmişler. Ve bundan sonra Sinan Ateş ve oğlunun her maçı Maraton Üst tribününde izleyeceğini söylemişler. 

Genç Fenerbahçeliler kötü bir olaya imza atarlarsa eleştirin eyvallah ama bari sürekli yaptıkları bu güzel davranışları da görün. Teşekkürler Genç Fenerbahçeliler. 

Gfb'nin konuyla ilgili açıklaması

1 yorum:

Ahmet Sarıer dedi ki...

Gerçekten çok güzel görüntüler keşke bu tür organizasyonlar diğer takım taraftar grupları tarafından da çoğalsa yaygınlaşsa..Fenerbahçe camiası altında birlik olduğumuzun,birbirimize sıkı sıkı kenetlendiğimizin daha somut bir örneği olacağını sanmıyorum..Teşekkürerler GFB.