15 Ekim 2011 Cumartesi

TBL Başlıyor / Fenerbahçe, Trabzonspor'a Karşı


Türkiye Basketbol Ligi başlıyor. Son şampiyon Fenerbahçe Ülker ilk hafta maçında sahasında Trabzonspor'u ağırlıyor. Yaz döneminde camia olarak Trabzonspor ile yaşananları biliyorsunuz. Futbol üzerinden iki camia, iki düşman camia oldu. Ve o yaşanan süreçten sonra ilk kez sahada birbirimize rakip oluyoruz.

Sahaya bakarsak Fenerbahçe Ülker Trabzonspor karşısında çok favori. Bir de karşıda Trabzonspor'u görünce ekstra bir motivasyon içine girecekleri kesin. 20 sayı farkla biterse kimse şaşırmaz herhalde. Yine de basketbol bu diyelim. Her sonuca açık.

Tribünlere bakarsak haftalardır taraftar grupları organize olmaya çalışıyorlar. Ve Fenerbahçe'nin tezahurat yapan kitlesi uzun bir süre sonra, belki de ilk defa pota arkasında değil yan tarafta olacaklar. Sahaya çok daha fazla etki yapacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe yönetimi'nin ağır toplarının salonda olacağını düşünüyorum. Trabzonspor cephesi ise kiminle temsil edilecek merak ediyorum. Sadri Şener ve Hasan Yener gelir mi? Gelmez tabii. Gelirse maç bitmez. Tanınmayan bir iki yöneticileri gelir.

Bugün o tribünlerde, o salonda yaşanan gelişmelere göre futbol maçında deplasman tribünü olmaz. Hatta bence bugün hiç bir şey yaşanmasa bile futbol maçına deplasman tribünü yasağı gelecek ya neyse.

Saat 17:00'da başlayacak Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor maçı sahada yaşananlardan çok, saha dışında nelerin yaşanacağının merak edildiği bir karşılaşma olacak. Lig Tv 3'den de canlı yayınlanacak.

Hiç yorum yok: