14 Ekim 2011 Cuma

Destek Şart / Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı


Fenerbahçe erkek voleybol takımımız özellikle geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve ligin ilk bölümünde bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Ancak daha sonra play-off zamanı müthiş bir voleybol oynayarak şampiyonluk yaşadık. Bu sezona ise geçen sezon bıraktığımız yerden başladık. Hatta daha iyi şekilde başladık diyebiliriz. Önce Süper Kupa maçında Arkas Spor'u 3-0 yenen takımımız süper kupayı kazandı. Ve ligin ilk hafta maçında İstanbul B.Ş.B.Spor'u 3-1 yenen Fenerbahçe lige de iyi başladı.

Takımımız iyi voleybol oynuyor, iyi mücadele ediyor. Müthiş bir kenetlenme var. Belki de bu sezonun şu ana kadar görülen bölümünde en çok kenetlenen takımımız. Marshall daha iyi, Arslan hep iyi, Milijkovic hep iyi, Kemal iyi, Soner, Emre iyi, yeni transferlerden Hakan Fertelli çok iyi. Coskovic iyi. Turgay Doğan iyi , Alt yapıdan yükselen Erden Çevikel, Ali Berke Sağır, Uğur Güneş, İzzet Ünver ve Burak Hazırol ise nasıl oynuyor bilmiyorum ancak A takıma yükseldiklerine göre bir ışık var.

Fenerbahçe erkek voleybol takımından bu sene çok şey bekliyoruz. İnşallah gereken desteği görecekler ve müthiş mücadele ile beraber başarılara imza atacaklar.



Hiç yorum yok: