18 Ekim 2011 Salı

Mersin İdman Yurdu 1 Fenerbahçe 2 / Giren Çıkan Mücadele Ediyor


Fenerbahçe 2011/2012 sezonu Spor Toto Süper Lig 6.hafta maçında deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu Özer ve Bienvenu'nun attığı gollerle 2-1 yendi. Mersin İdman Yurdu'nun tek golünü Beto attı.

Galibiyetler devam ediyor. Yenilmiyoruz. Kazanıyoruz. Belki çok iyi oynamıyoruz, belki müthiş paslaşmıyoruz ama müthiş bir kenetlenme ile mücadele ediyoruz. Giren çıkan herkes mücadele ediyor, etmeye çalışıyor.

Mersin'de de bu mücadele vardı. Yine çok iyi oynamadık ama mücadele ederek galip gelmeyi başardık.

Özer'in 48 metreden attığı gol bu sezonun en iyi gollerinden. Bienvenu'nun attığı golde Emre'nin pası Bienvenu'nun soğukkanlı hareketleri güzeldi.

Zaman zaman Mersin İdman Yurdu tehlikeli gelse de kaleci Mert Günok ve savunma oyuncularının performansı iyi olunca kalemizde gol görmedik.

Takımımızda Ziegler savunma yönü her geçen gün daha iyi oluyor. Ofans katkısı ise Santos'dan daha az. Emre'nin varlığı ise bana çok güven veriyor. Emre olunca maçları daha rahat seyrediyorum. Çok büyük oyuncu. Mert uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma giydi ve sırıtmadı. Volkan'dan sonra rahatlıkla kaleye koyacağız. Orhan iyiydi. Zaman zaman ileriye de çıktı ancak o da Gökhan gibi orta yapma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Yobo çok iyiydi. Bekir iyiydi. Caner iyiydi. Özer mükemmel bir gol attı ama performans olarak çok iyi değildi. İnşallah bu gol onu kendine getirir. Cristian çok iyiydi. Cristian bu sezonun en iyi adamlarından biri. Alex zaman zaman enfes paslar attı ancak arkadaşları değerlendiremedi. Çok iyi değildi. Bienvenu golünü attı, çok daha güçlü gördüm. Son 5 dk attığı çalımlar ile bizi mest etti. Ama yine de pek yapmasın. Gelir biri tekme atar uğraş dur. Sonradan oyuna giren Selçuk iyi, Sezer iyi. Stoch ise iyi oynamsına karşı kaçırdığı goller ile dikkat çekti. Stoch'u çok seviyorum ve yıllarca bizim formamızı giymesini istiyorum.

Hakem kötüydü. 2 penaltıyı vermedi. Hakan'ın Özer'e yaptığı müdahale ve Bekir'in eli.

İbrahim Kaş çok beddua aldın, 5 dk sonra kırmızı kart gördün. Alex'e koşarken dirsek atmak yakışmadı !

Mücadele'nin 20.dakikası yoğun yağmur ve fırtınadan Lig Tv yayını gitti. 10-12 dk maçı izleyemedik. Yıl 2011 ve bu sıkıntılar. Gerçekten bütün hafta maçı bekleyen insanlar bu maçları sorunsuz şekilde izlemek istiyorlar.

Yağmurlu maçların havası başka oluyor.

Son 24 maç yenilmedik. Son 12 deplasman kazandık. İstatistikler müthiş.

Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz gibi 2 önemli oyuncunun da oynamadığı bir maçı kazanmak güzel.

Haftaya Samsunspor ile Kadıköy'de oynuyoruz.

Hiç yorum yok: