1 Ekim 2011 Cumartesi

Amaç ; Fenerbahçe , İstikamet ; Kadıköy


21 Temmuz 2011 tarihinde oynadığımız ve hatırlamak istemediğimiz Shakhtar maçı en son o statta izlediğimiz karşılaşmaydı.

15 Mayıs 2011 ise son resmi maçımızdı. Ankaragücü ile karşılaşmıştık ve stattan takımı 1 maç kalmasına rağmen şampiyon gibi uğurlamıştık. O maçtan sonra şöyle yazmışım '' Artık önümüzde tek bir 90 dk var. Ancak o maçı alsak da almasak da 63.günlüğüm şampiyonluk günlüğüdür. Bu takım Pazar akşamı bana bu mesajı vermiştir. ''

O takım gitti Sivasspor'u da yendi ve şampiyon oldu.

15 Mayıs günü statta müthiş bir atmosfer vardı. Öncesi ve sonrası da mükemmeldi. Blogger arkadaşlar ile beraber yine mükemmel bir gün geçirmiştik.

Ve bugün ! Tarih 1 Ekim 2011 Cumartesi !

3 Temmuz'dan sonra yaşanan gelişmelerden sonra çok acı çektik, çok ağladık, çok üzüldük. Ancak takımı asla yalnız bırakmadık. Ancak bu bile rakipleri üzdü. Şike yapmış bir takımın peşinden koşuyorsunuz, başkanın peşinden koşuyorsunuz diyenler çok oldu. Belki de Fenerbahçe'nin böylesine bir kaos'dan da dimdik çıkmasına şaşırdılar.

Yaz nasıl geçti diye soranlara '' Ne olsun yayla, cezaevi, cadde, protesto, miting, eylem, yürüyüş '' cevabını veriyorduk. 

Ancak artık o günler geride kaldı. Fenerbahçe Kadıköy'de - kadınların ve çocukların gittiği maç sonrası - ilk kez seyircisinin karşısına çıkıyor. Bugün o statta Süper Lig maçı değil de Amatör Lig maçı olsa da o stat dolacaktı.

Kadıköy yine tarihi günlerinden birini yaşayacak, etraf tezahuratlar ile inleyecek, herkesin üzerinde çubuklu forma ya da Fenerbahçe ürünü olacak, boyunda atkılar olacak. 

Fenerbahçe için günün erken saatlerinden itibaren yollara düşeceğiz. Ben de geçen sene veya ondan önceki senelerde olduğu gibi yarın yine Kocaeli'den Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıkacağım.

Aklımızda ne 3 Temmuz olacak, ne şike olacak sadece ve sadece Fenerbahçe olacak. Bugün biz Fenerbahçe için, Fenerbahçe'nin gücünü göstermek için, takıma yürekten destek olmak için, Alex için, Emre için, Gökhan için ... , milyonlarca Fenerbahçe'nin sesi olmak için orada olacağız.

3 Temmuz 2011 - 1 Ekim 2011 arası kapandı. Artık sadece 1 Ekim 2011 sonrası var ...

Hiç yorum yok: