20 Ekim 2012 Cumartesi

Memlekette Savaş Günleri


''Yıl 1912, memlekette savaş günleri, baş kaldırdı, boyun eğmedi, Karşıyaka'nın gençleri, Zühtü bey ve arkadaşları, yaktılar bu meşeleyi, rengimiz yeşil, kan kırmızı, adımız Karşıyaka'lı, övünürüz tarihimizle, binlerce şehitlerimizle, boyun eğmeyiz hiç kimseye, ay-yıldız var göğsümüzde, Karşıyaka'lı olunur, Karşıyaka'lı doğulur, Karşıyaka aşk, bir kara sevda, Karşıyaka bir tutkudur.''

Yukarıda yazdığım tezahuratı Türkiye'de kaç kişi biliyor? Kaç kişi bu mükemmel tezahuratı dinleme şansı yakaladı? Evet şans diyorum, çünkü şu tezahurat, Türkiye tribün tarihinde yapılmış en anlamlı, en güzel tezahuratlardan birisi. Sözleri güzel, melodi güzel. Buradan dinleyebilirsiniz.

Karşıyaka geçen sezon son hafta ligde kalmayı garantiledi, bu sezon ilk 7 hafta sonunda 3.sırada. Bu sezon performansını biraz daha arttırırsa seneye süper ligde izleyeceğiz. Karşıyaka çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama çıkarsa özellikle tribün konusunda çok ses getireceği kesin.

Fotoğraf 2 hafta önce oynadıkları 1461 Trabzon maçından, tabii takım iyi olunca tribünler daha ateşli ve daha güzel oluyor. Karşıyaka'yı ilgiyle takip ediyoruz. Unutmadan bu sezon daha oynanacak 27 hafta var, herhalde 1 tane Karşıyaka maçını İzmir Alsancak Stadyumu'nda izleme şansı buluruz. Kutay Ersöz ile beraber tabii.

1 yorum:

UÇAN SALİH dedi ki...

Tabi Göztepelilerde boş durmamış Zühtü Bey ve arkadaşlarına cevap vermişler :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ZnDtjEEJ3Y