13 Kasım 2011 Pazar

FBloggers Atkıları & Yardım Organizasyonu


FBloggers ! Belki bunu ilk kez duyuyorsunuz, belki de daha önce duydunuz. Fenerbahçeli 20 kadar blogger tarafından 2010/2011 sezonunun ortalarında kuruldu. Grubumuz Fenerbahçe efsanesi Lefter'i ziyaret ettiğimiz gün kuruldu. Resmi kuruluş günü olarak o günü alıyoruz. 15 Mayıs 2011.  

Grubumuz Kadıköy'deki maçlara, deplasmandaki maçlara katılım sağlıyor. Ve tabii bunun yanında FBloggers'ın en önemli özelliği sosyal projeler olacak. İlk projemiz için detaylı bir araştırma yaptık. Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'ni hepiniz biliyorsunuzdur. Geçen aylarda yaptığımız organizasyonu da. Oraya gidenler yolda küçük çocukların Fenerbahçe bayrakları ile bizleri selamladığını, bizlere nasıl el salladıklarını biliyorlar. Biz biraz araştırma yaptık. Oradaki insanların yardıma ihtiyacı olduğunu öğrendik. Düzce gibi bir yerde o insanların zor şartlarda yaşadığını, mont, bont, polat, kitaplar, defterler, kırtasiye malzemeleri ihtiyacı olduğunu öğrendik. Ayrıca Bıçkıyani İlköğretim Okulu'nun binasının tadilat ve onarım işinin olduğunu da öğrendik.  
Ve gelelim sizin ne yapabileceğinize. 

Biz FBloggers olarak bu insanlara yardım edeceğiz. Ancak bunu yaparken başka insanlardan da destek alırsak bunu daha da kolaylaştıracağız. Ve bu nedenle FBloggers olarak yaptırdığımız atkıları 15 TL gibi bir fiyattan satıp gelen paranın tamamını bu yardım organizasyonu için harcayacağız. Bu atkılardan alarak bize katkı sağlamak isteyenlere şimdiden teşekkür ederiz. Ayrıca atkıyı beğenmek ya da beğenmemek önemli değil. Önemli olan yardım.

Yardım kampanyanasına katılmak ve bu atkıdan almak isteyenler için hesap numarası ; 

İş Bankası ; 2422 0223663 Yiğit Yılmaz. 
IBAN ; TR870006400000124220223663


not : atkıdan almak için para yatıranlar daha sonra yigitsyilmaz@gmail.com adresinden benimle iletişime geçsinler.

1 yorum:

Arkhe dedi ki...

Ajan selam, az önce sana para gönderdim.

Burak Kaptan