29 Kasım 2011 Salı

Fenerbahçe'den Klasik '' KÖTÜ FUTBOL ''


Fenerbahçe Gençlerbirliği deplasmanından 0-0'lık beraberlik döndü. 

Tamam beraberlik olabilir ancak bu kadar ruhsuz oyun olamaz. Fenerbahçe isen Gençlerbirliği maçını delasmanda da oynasan, uzayda da oynasan rahat alacaksın. Arada çok büyük bir kalite farkı var. Ancak bu kalite farkını mücadele etmezsen sahaya yansıtamıyorsun. Zaten Fenerbahçe yıllardır kaç maç iyi oynadıki? Çok az. Maçtan önce diyoruz '' Alırız ya, Gençlerbirliği bize rakip olabilir mi? '' ancak maça bir başlıyoruz o da ne takım 2 pas yapmıyor, koşmuyor, mücadele etmiyor. Sahada eziliyor. Rakipten herhangi bir üstünlüğünü göremiyorsun.

Sadece bu maç için de geçerli değil. Yıllardır böyle. Arada öyle maçlar oynuyoruzki bu ne be diyoruz. Kazandığımız maçları da iyi oynamıyoruz. Şöyle dolu dolu bir futbol göremiyoruz. Geçen sezon Trabzonspor maçı oynadığımız oyun belki de çok iyi değildi ancak gösterdiğimiz mücadele çok iyiydi. Öyle futbollar görmek istiyoruz.

Geçen gün Tottenham-Aston Villa maçını izledim. Tottenham maça öyle bir başladıki direkt tweet atma ihtiyacı hissettim. '' Fenerbahçe Kadıköy'de bir maça böyle başlasın, tribünde ağlarım. '' gerçekten de öyle. Artık gerçekten iyi futbol izliyoruz.

Son olarak Aykut Kocaman için bir şeyler diyelim. Aykut Kocaman hakkında herkes konuşuyor ancak ben sadece bir şeyden bahsedeceğim. Aykut Kocaman bundan sonra lütfen puan kaybettiğimiz maçlardan sonra '' Şike süreci, takımın yaşadığı sıkıntılar '' açıklamaları yapmasın. Samimi olmuyor. Yenerken şike süreci yoksa puan kaybederken de olmamalı. 

İnşallah bundan sonra iyi futbol oynarız. Bu taraftar yıllardan beri iyi futbol görmek istiyor.

Hiç yorum yok: