25 Kasım 2011 Cuma

Caja Laboral 90 Fenerbahçe Ülker 85


Yenilsen bile maçın sonunda, sırılsıklam oldu o forma.

Maç sonunda aklıma gelen ilk cümle bu tezahuratımızın bir bölümü oldu. Fenerbahçe Ülker deplasmanda Caja Laboral'a 90-85 yenildi.

Mücadele'ye iyi başladık. İlk çeyrekten itibaren o formanın hakkını fazlasıyla verdik. İlk yarıyı 42-38, 3.çeyreği de 6 sayı farkla 60-54 önde kapattık. Ancak son çeyrek sadece 13 sayı atınca mücadele 73-73'lük skorla uzadı.

Uzatma bölümü San Emeterio ile Fenerbahçe Ülker arasında oynandı ve San Emeterio kazandı. Toplam 25 sayı attı.

Bu sezon Euroleague'de 3.yenilgimizi aldık. Grup lideri Caja Laboral'in 4, bizim 3 galibiyetimiz var. Grup sonuncusu Bilbao Basket'in de 2 galibiyeti olması nasıl bir grup içinde olduğumuzu gösteriyor.

Thabo'nun ilk yarı biterken attığı üçlük bu maçı alacağımıza inandırmıştı.

Bojan Bogdanovic 19 sayı, Oğuz Savaş 14 sayı, Jerrels 13 sayı, Thabo 13 sayı, 7 ribaund 4 asist ve Ukic 9 sayı ile istatistiksel anlamda katkı sağladı.

Ömer Onan bu sene çok formsuz. Geçen sezona göre büyük bir düşüş var. Bennet Cantu maçı dışında iyi maçını hatırlamıyorum. Belki ilk Laboral maçı da iyiydi diyebiliriz. İnşallah bir an önce eski Ömer Onan'ı görebiliriz.

Takım önceki haftalardan, önceki maçlardan daha iyiydi.

Pazar günü Mersin B.Ş.B.Spor ile deplasmanda oynuyoruz. Perşembe günü ise bu sezonun final maçı var. Rakip ; Olympiakos.

Hiç yorum yok: