22 Kasım 2011 Salı

Kısa Kısa Fenerbahçe


Blogu boşladığımız günler. Kısa kısa yazalım bir şeyler.

Çarşamba günü erkek basketbol takımımız Euroleague 5.maçında evinde Bennet Cantu'yu 85-83 yendi. Üst üste 3.galibiyetimizi aldık. Özellikle Ömer Onan'ın performansı büyük alkışı haketti. Yıllardır en çok sevdiğimiz Ömer Onan hâlâ bizi kurtarmaya devam ediyor. Cumartesi günü ligde ise Karşıyaka'yı deplasmanda 77-75 yendi. Bojan Bogdanovic 16 sayı ile ön plana çıktı.

Çarşamba günü kadın basketbol takımımız ise Euroleague 5.maçında Nadezhda'yı 84-72 yendi ve 5'de 5 yaptı. Fenerbahçe'de özellikle Angel 19 sayı, 10 ribaund, 5 asist, Penny 19 sayı, 6 asist ve Nevriye 10 sayı 7 ribaund ile dikkat çekti. Cumartesi günü kadın basketbol takımımız ligde deplasmanda Mersin B.Ş.B.'yi77-63 yendi. Angel 23 sayı 7 ribaund ile maçın tek yıldızıydı.

Futbol takımımız ise Eskişehirspor'u Bienvenu'nun golüyle 1-0 yendi ve liderliğini sürdürdü. En yakın rakibimiz ile aramızda 4 puan fark oldu.

Basketbol maçımızı 8.355 kişi izlerken, futbol maçımızı 35 bin civarı taraftarımız izledi. Kadın basketbol maçımızı ise 1000 kişi takip etti.

Önümüzdeki hafta tüm takımlarımız kritik maçlara çıkıyorlar. Çarşamba günü kadın basketbol takımımız son şampiyon Parfumerias Avenida deplasmanına gidiyor. 21:30'da başlayacak. Perşembe günü Bayan voleybol takımımız Türkiye Kupası'nda Gazi Üniversitesi deplasmanına gidiyor. Erkek basketbol takımımız kritik bir maça çıkıyor. Caja Laboral deplasmanı ! Cuma günü futbol takımımız Gençlerbirliği deplasmanında kazanıp galibiyetlerini sürdürmek isteyecek. Zor maç ama kazanırız. Cumartesi günü bayan voleybol takımımız İller Bankası deplasmanına gidiyor. Pazar günü erkek basketbol takımımız Mersin B.Ş.B.Spor deplasmanına gidiyor. Ve önümüzdeki haftanın en önemli maçlarından birisi ; Pazar günü 16:00 Fenerbahçe-Galatasaray ! Caferağa'da güzel bir atmosfer olsun ve kazanalım. Bu maç sadece bir Galatasaray maçı değil.

Fenerbahçe oynayacağı şu 7 maçtan 7 galibiyet alırsa enfes bir başarı olur. İnşallah kazanırız.

Son olarak deplasman yasağı konusunda protesto yapan herkese teşekkür ederim.

Hiç yorum yok: