29 Kasım 2011 Salı

Fenerbahçe 96 Galatasaray Medical Park 82


Fenerbahçe klasik Caferağa galibiyetlerinden birini aldı. Baştan sona üstün oynadığı maçı 14 sayı farkla kazandı.

İlk yarıyı 40-38 üstün tamamlayan Fenerbahçe özellikle 3.çeyrek ve 4.çeyreğin başında etkili savunma ve iyi bir şut yüzdesi yakalayınca maç orada bitti. Fark bir ara 18 sayıya çıktı. 4.çeyreğin sonlarında Galatasaray sadece Taurasi ile etkili olsa da bu yetmedi ve maç Fenerbahçe'nin 14 sayı farkla kazanması ile son buldu.

Fenerbahçe'de bugün herkes çok iyiydi. Herkes mücadele etti. Herkes bu maçın kazanılması gerektiği bilincinde oynadı. Birsel, Angel, Matovic, Penny, Nevriye başta olmak üzere giren-çıkan herkes iyi oynadı.

Birsel Vardarlı'dan ayrı bahsedelim. Bütün maçı muazzam oynadı. Zaten genel olarak Galatasaray maçlarında iyi oynardı ama bugün çok daha farklıydı. Mücadelesi ile hep takımın en iyilerinden oldu. Bu istatistiklerin dışında mücadele'yi 16 sayı, 7 asist, 3 ribaund ile tamamladı. Bir oyun kurucu iyi bir takıma karşı bundan iyisini yapamaz.

Angel 24 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Matovic 15 sayı, 6 ribaund, Penny Taylor 15 sayı 5 ribaund, 3 asist, Nevriye Yılmaz, 17 sayı, 12 ribaund, 4 asist, Tamane 4 sayı, 6 ribaund ve Esmeral 5 sayı ile oynadı.

Bir takımda skor bu kadar dengeli dağılırsa kazanır. İlk 5'in tamamı 15 sayı ve üstü kaydetti. Gerçekten müthiş.

Birsel Vardarlı > Işıl. Hatta bunu yazmak bile ayıp. Yazmayalım.

Işıl'ı çok seviyorum. Her Fenerbahçe maçı sahada olsun. Maçtan sonra üçlü çektirsin. Her Fenerbahçe maçı berbat oynuyor. Böyle devam etsin.

Taurasi'yi sevmiyoruz ama onu da düşünüyoruz. Bu galibiyet ona gelsin.

Atmosfer ve diğer yaşananlar maç günlüğünde olacak.

Hiç yorum yok: