25 Ağustos 2011 Perşembe

Yolun sonu Ölüm Olsa Vazgeçmem Ben Bu Sevdadan


Fenerbahçe Kulübü As Başkanı Ali Koç taraftarların istediği açıklamayı yaptı. '' Bank Asya'ya düşmek istiyoruz. '' 

Taraftarlar mutlu, taraftarlar gururlu, taraftarlar huzurlu. 

1 kişi bile '' Neden '' demiyor.

1 kişi bile '' Kötü karar '' demiyor.

Herkes bu kararın arkasında, herkes takımın yanında. Futbolcularımıza, Aykut Hocamıza ve bu kararın alınmasında emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. Bazı oyuncular takımdan ayrılacakmış, bazı oyuncular satılacakmış. Olsun, gitsinler. Bu takımda şu an olan herkes Fenerbahçe tarihinden silinmeyecektir. İster bu gece gitsin, ister hiç gitmesin.

Fenerbahçe taraftarları olarak bu kararın sonuna kadar arkasındayız.

Tezahurat ile bitirelim ; 

Bu dünyada her şey yalan
Bir tek gerçek sensin inan
Yolun sonu ÖLÜM olsa
Vazgeçmem ben bu SEVDAdan
FENERBAHÇE FENERBAHÇE FENERBAHÇE ...

3 yorum:

iSonKa dedi ki...

bunları yazarken gerçekten inanarak mı yazıyorsun?hala aykut'u şikeyi savunan adamların arkadasından koşuyorsun. diyebilirsin şike kanıtlanmadı davanın arkadasında başka şeyler var. orası ayrı ama şu an ceza aldığınız için şikeci konumuna düştünüz.makul olmak yerine yangına körükle gitme derdindesiniz.

cem doğan dedi ki...

sadece o değil..bütün fenerbahçeliler inanıyor..altına imza atıyor..düşürmeyen çekilmeyen namerttir..bu bir restleşme değildir..blöf değildir..istenmediğimiz yerde durmayız..

Adsız dedi ki...

bırakın Allah aşkına eyyamı..şike yaptınız utanmadan bir de dayılanıyorsunuz...dava başlasın hele bir. ..başkanınız olayı anladı şu anda..çeteden yırtmaya çalışıyor 20 yıl onun cezası, kendisi yazdı ya cumhurbaşkanına bizi beşiktaşta yargılamayın diye, orası organize suçlar eski dgm yani, 5 yıla dünden razı ....