2 Nisan 2013 Salı

Sol Kanatta Di Maria'yla


Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray'ın şampiyonlar ligi çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid'e tezahurat yapmış, sözleri ve melodisi çok güzel. Pazar günü Akhisar Belediyespor maçı öncesi stat çevresinde bir çok Real Madrid atkılı fenerbahçe taraftarı gördüm. Tabii işportacılar bu fırsatı paraya dönüştürmüş. Şunu yazalım ve konuyu kapatalım ; Hiçbir Fenerbahçeli Galatasaray'ı desteklemek zorunda değil, desteklemeyene saygı, tabii destekleyene de...

Mesut Özil, Ronaldo'suyla, 
ileride Karim Benzema, 
sol kanatta Di Maria'yla, 
acımayın cimbomboma.

2 yorum:

Cimbom724 dedi ki...

Tabi ki her düşünceye saygılıyız. Bunu yapan Fenerbahçeliler olduğu gibi Galatasaraylılar da var. Ama ben bunun yanlış bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Biraz milliyetçi bir yaklaşım olabilir ancak bir Türk takımının avrupada desteklenmemesine anlam veremiyorum.

Hiç unutmam Fenerbahçe'nin CSKA ile oynadığı şampiyonlar ligi maçını. Babam da koyu Galatasaraylı olmasına rağmen maçı izlemiş ve Fenerbahçe'yi desteklemiştik. CSKA gol attığında teknik direktörlerinin sevinişini gösterdiklerinde gerçekten içim acımış ve çok üzülmüştüm.

Biraz uzun oldu ama samimi görüşlerim bunlar.

varol döken dedi ki...

bu konuda bugün yazacağım hayatım futbol'a. yenilsen de yensen de'de tam ifade edemedim kendimi zamansızlıktan. hem programı yazacağım hem de bu işler hakkında nasıl düşündüğümü. beste şahane bu arada, küfür olmadan, rakibi incitmeden, esprili ve zekice olan bu tür işler hep güzel. bununla tribünde şu gassay'a koy real madrid pankartı açan adamı ayrı tutmak lazım. herkes nasıl hissediyorsa rakibini kırmadan öyle davransın. ben bu akşam real madrid'in kazanmasını istediğimi hissediyorum mesela:)