13 Nisan 2013 Cumartesi

Maç Günlüğüm # 100


Nereye kadar maç günlüğü yazacağım? Maçlara gittiğim sürece. Evet belki hep aynı şeyleri yazıyoruz ama anı olarak burada dursun, hem bundan sonra sıcağı sıcağına daha detaylı yazmaya tekrardan başlayacağım, okuyanlar vardır herhalde. Akhisar maçı...

Fenerbahçe’nin yaz aylarında oynanan maçları diye bir gerçek var, Kadıköy güzel, maç öncesi güzel, bir de son seneler hep şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz için heyecanımız da en üst düzeyde. İzmitten yola çıkıyor, heyecanımız ilk maça gider gibi, zaten her maç gününü büyük bir hevesle yaşıyoruz. Gidiyoruz, Yoğurtçu’da, Nazlı’da arkadaşlarla muhabbet, makara, tezahuratlar sonra maçımıza giriyoruz, tribünde yine aynı şahane muhabbetler.

Fenerbahçe-Akhisar maçı kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de sahada öyle olmadı, topu rakibe vermemiz sıkıntı yarattı. İlk yarı 0-0 sona erince biraz maça konsantre olmaya başladık.

Tribünlerin daha iyi başladığı 2.yarı başında Webo’nun golü ise hepimizi rahatlattı, 83.dakika Sow’un attığı gol sadece skoru belirledi.

Bu maç hakkında yazacak çok da şey yok, klasik bir maç günü, yine galibiyet elde ettik ve şampiyonluk mücadelesine devam ediyoruz. Akıllar tabiî ki de Lazio maçında…



Hiç yorum yok: