28 Nisan 2013 Pazar

Fenerbahçe 1 Benfica 0


Tarihin en kötü Benfica'sı, tarihin en formsuz Benfica'sı, tarihin en iyi Fenerbahçe'si, tarihin en formda Fenerbahçe'si...

Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi yarı finali ilk maçında Benfica'yı top göstermeden yendi ve 2.maç öncesi ufak da olsa avantaj yakaladı.

Rakipleri önce büyütmeye daha sonra küçültmeye bayılıyoruz, Bate, Plzen, Lazio, Benfica, Bate için iyi dediler, Münih'i yendi dediler, sonra biz rahat eleyince '' tarihin en kötü Bate'si '' oldu, Plzen Napoli'ye 5 atıp eledi, Fenerbahçe'nin işi çok zor dediler sonra biz eleyince '' tarihin en kötü Plzen'i '' oldu, sonra Lazio dediler, Roma'yı yakamazsınız dediler, sonra Lazio'yu yenince '' Lazio nasıl buraya kadar gelmiş.'' oldu. Ve şimdi Benfica maçı ile beraber aynı cümleler, Fenerbahçe Benfica'ya pozisyon vermeden, sürklase ederek yendi, direkten dönen toplar, kaçan penaltı ve maç sonrası klasik yorum geldi '' Benfica bu muymuş? '' cümleleri...

Rakibi büyültmeyi, sonra da küçültmeye bayılıyoruz, Fenerbahçe Avrupa Ligi yarı finalinde tarihi bir galibiyet alırken insanların bu galibiyeti itibarsızlaştırmaya çalışması hoş değil, Fenerbahçeli bu oyunlara gelmiyor tabii ama yorumlar komikleşiyor.

Fenerbahçe açısından nefis bir maç oldu, sahada herkes en iyi performansını verdi, herkes tüm sezon performansının üstüne çıktı ve Fenerbahçe hakettiği bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da yürüyüşü sürüyor, şimdi Perşembe günü Benfica deplasmanındayız, sonuç ne olur ne olmaz bilinmez ama Fenerbahçe'nin kolay teslim olmayacağı gerçeğini artık tüm ülke olarak kabul etmemiz lazım, Aykut Kocaman ve takımı saygıyı hakediyor.

Hiç yorum yok: