28 Nisan 2011 Perşembe

Aziz Yıldırım Ve Güven Sazak'ın Cenazesi


Fenerbahçe'ye 1958 yılında kongre üyesi olan, 12.5 yıl Sosyal Tesisler Yöneticiliği yapan, 1993/1994 sezonunda başkanlık yapan Güven Sazak Pazartesi günü vefat etti. Bugün cenazesi kalkan Güven Sazak'a allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Belki böyle bir günde bu konu üzerinden Aziz Yıldırım'a eleştiri yapmak çok doğru olmaz ama yinede içimde kalmaması için yazacağım. Bugün Fenerbahçe'nin eski bir başkanının cenaze töreni oluyor ancak kulübün şu an başkanı o törene katılmıyor. Bu bana çok yanlış geldi. Resmi sitede açıklama olarak '' Aziz Yıldırım'ın yurtdışında olduğu için törene katılamadığı '' belirtilmiş.

Aziz Yıldırım'ın ne olursa olsun o cenaze törenine katılmasını, ne olursa olsun orada 10 dakikada olsa hazır bulunmasını isterdim. Daha önce Volkan'ın düğünü için Ali Şen varsa ben yokum diyen Aziz Yıldırım, inşallah bu sefer de bu yüzden o cenazeye katılmamazlık yapmamıştır. Belki bir çok kişi için önemli bir şey değil Aziz Yıldırım'ın orada olup olması ancak benim için Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının orada olması çok önemliydi.  

1 yorum:

the patriot dedi ki...

katılıyorum, yiğit kardeş
haklısınız..
Aziz Yıldırımın yaptığı en kötü şey bu bence, kendisine muhalif olanları kulüpte istememe tavırları çok yanlış.