10 Nisan 2011 Pazar

Galatasaray MP 74 Fenerbahçe 77


Şöyle 1-0 !

Fenerbahçe kadın basketbol takımımız deplasmanda Galatasaray Mp'ı 74-77 yenerek final serisinde 1-0 öne geçti.

Mücadele'nin ilk çeyreğine iyi başladık ancak devre sonunda yediğimiz seri ile 23-22 geride kapattık. 2.çeyrek mücadele'ye devam ettik. Bu çeyreğin sonucu da 20-20. Ancak her sene olduğu gibi, yıllardır olduğu gibi yine 3.çeyreği müthiş oynayan bir Fenerbahçe. Rakibe sadece 13 sayı atma şansı verdik. Son çeyreğe de iyi başladık. Son 5 dakika'ya 14 sayı önde girdik. Ancak son 5 dakika sayı atamayınca maç ortaya hatta Galatasaray'ın avantajına geldi. Ancak son hücumda inanılmaz bir hata yapan Işıl maçı Fenerbahçe'ye verdi.

Takımımızda yine her Galatasaray maçı olduğu gibi Birsel mükemmel oynadı. Takımı inanılmaz yönetti. İstatistikler olarak da müthişti. Maçı 10 sayı, 8 ribaund ve 9 asist ile tamamladı. Onun dışında Matovic de iyi oynadı. 21 sayı ve 6 ribaund ile büyük katkı sağladı. Angel'ın da 14 sayı, 9 ribaund ve 3 asistlik performansı önemli. Ayrıca yaptığı bir blok var ki görülmeye değer. Horakova 8 sayı, Esmeral 11 sayı, Nevriye 11 sayı ve Anate 2 sayı attı. 

Galatasaray'da Fowles 21 ribaund 23 sayı ile inanılmaz şeyler yaptı ama yetmedi.

Önde oldukları zaman sahaya yabancı madde atmayan insanlar, Fenerbahçe öne geçince neden yabancı madde atar. Bu resmen kıskançlıktır, çekememezliktir ! Böyle insanlar salonlara gelmesin ! Ne Caferağa, ne Akatlar ne de Abdi İpekçi !

Maçı Fb Tv'den izledik. Bu sezon daha önceki maçlar olduğu gibi yine sesi vermediler. Yazık !

Serinin 2.maçı Salı günü 20:30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Fenerbahçe kazanırsa seri biter. Merakla bekliyoruz.

Şampiyonluğa yürüyoruz, şampiyonluğa inanıyoruz !

Hiç yorum yok: