29 Nisan 2011 Cuma

Penny Taylor'ın Gidişi ve Geri Dönüşü


Penny Taylor Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Gelecek sezon yine Fenerbahçe forması ile izleyeceğiz. Penny Taylor'ı seviyorum, Fenerbahçe formasının hakkını veren, Fenerbahçe formasını terleten, Fenerbahçe'nin zor anlarında sahneye çıkan, Fenerbahçe'ye maç kazandıran, Fenerbahçe taraftarları ile omuz omuza yapan bir sporcuydu. Seneye yine öyle olacağından şüphem yok ama ya gidişi ? Gidişini unutamayacağım ...

Penny Taylor Taurasi'de doping çıktıktan sonra - sonradan çıkmadığı belli oldu tabii - Dayısının hastalığını bahane ederek Fenerbahçe'den kaçarcasına gitti, Fenerbahçe'yi yarı yolda bıraktı. Belki Taurasi çok yakın arkadaşıydı, belki burada olan doping skandalından rahatsız oldu, belki gerçekten dayısı hastalandığını için gitti  ama sonuç olarak gitti. Matovic, Esmeral, Birsel, Nevriye ve diğer oyuncularımız mücadele ederken, zor şartlarda formayı terletirken, zor şartlarda Fenerbahçe taraftarlarının mutlu etmeye çalışırken Penny gitti. Öyle ya da böyle gitti. Bu bana çok koymuştu. Penny gibi Fenerbahçe için her şeyini veren bir oyuncu neden böyle bir anda takımdan ayrılıyordu?

İnsanların bazıları çok doğal derken, bazıları da benim görüşlerime katılıyorlar. Ya da neyse ya daha fazla uzatmayalım. Penny Taylor geri geldi. Penny Taylor yine Fenerbahçe formasını terletecek, yine bizi coşturacak ama bu gidişini de asla unutturamayacak. En azından ben unutmayacağım.

Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarına, Birsel'e, Nevriye'ye, Esmeral'e, Yönetim'e, Aziz Yıldırım'a bir kupa borcun var Penny. Tekrardan hoşgeldin ... Her şeye rağmen hoşgeldin ... Biz yine tribüne gider Penny Taylor Penny Taylor oleyy diye bağırırız ...

1 yorum:

aysberg dedi ki...

elbette kendince haklı nedenleri vardır. direkt onun ağzından bir şeyler duyabilsek keşke, daha sağlıklı yorum yapabiliriz bu konuda.