7 Aralık 2012 Cuma

Fenerbahçe Taraftar Tribünü


























Öncelikle fotoğraf Borussia Mönchengladbach maçından ve Burak Kaptan tarafından çekildi.

Fenerbahçe sahasında iddiasız maçta Borussia Mönchengladbach'ı ağırladı ve mücadeleden 0-3'lük yenilgiyle ayrıldı. Bunu zaten yazdık.

Benim yazmak istediğim başka konu. Bunu daha önce Genç Fenerbahçeliler forumunda da dile getirmiştim. Tribünün şov yapması, tezahurat yapması falan önemli tabii ama taraftar tribünü için bir başka önemli konu maç bitmeden stattan çıkmamak olmalı. Bunu her maçta yaşıyoruz ve görüyoruz. Özellikle Genç Fenerbahçeliler'in olduğu tribün Maraton Üst tribününde dururken de, Okul Açık tribününe geçtikten sonra da maçın 85.dakikası boşalıyor. Bunu neden yapıyoruz? Çözemedim. Bütün hafta o maçı bekliyoruz, 85 dakika duruyoruz, 5 dakika mı duramıyoruz? 

Maraton alt tribünü ve Fenerium alt tribünü erken boşaldığı zaman nasıl eleştiriyorsak, kızıyorsak kendimize de bakmak lazım. Taraftar tribünü maçın önemi ne olursa olsun maç bitmeden boşalmamalı, maç boyunca takıma skora rağmen destek olmalıdır. İnşallah sezon boyunca bir daha böyle bir olay yaşamayız. Ufak ama önemli bir olay.

Hiç yorum yok: