10 Aralık 2012 Pazartesi

Batiste'e Vefa


Olağanüstü anlar, duygusal, sporu seven herkesin gözler dolu, bir takımın eski sporcusuna nasıl bir vefa gösterebileceğinin kanıtlarından. Tüm salon ayakta, tüm salon alkışlıyor, ekranda videoları dönüyor, mikrofonu alıyor, konuşamıyor, kalıyor, diyecek bir şey bulamıyor, o an bizim de gözler doluyor, daha sonra konuşmaya başlıyor, sesi titriyor, teşekkür ediyor, kısa bir konuşma yapıyor, ağlıyor... Koskoca adam dersin ama milyonlarca insanın önünde ağlıyor. Enfes görüntüler. Ömür boyu unutulmayacak bir şey. Mike Batiste Panathinaikos taraftarları, camiası tarafından büyük bir ''VEFA'' ile karşılandı ve yıllarca o forma ile yaptıklarına bir nevi teşekkür edildi.

Batiste gibi olmak lazım, gittiği kulübe ''keşke gitmeseydi.'' , yeni geldiği kulübe ''iyi ki geldi'' dedirtmek. Batiste olunca o yüzden dünyaca ünlü isim oluyorsun, dünyanın her yerinde saygı duyuluyorsun.

Mike Batiste 9 yıllık Panathinaikos kariyeri sonrası Fenerbahçe kariyerine çok iyi başlamadı ama böyle bir oyuncunun kötü bitirme şansı yok, Fenerbahçe'den de herkesin saygı duyduğu bir oyuncu olarak gidecek, bundan eminim.

Hiç yorum yok: