10 Aralık 2012 Pazartesi

Diriliş


Fenerbahçe Ülker'in Banvit'i yeneceğine, bu maçın bir diriliş maçı olacağına çok inandım, twitter'da bunu dile getirdim ve böyle oldu. Baştan sona üstün oynadığımız Banvit maçını 20 sayı farkla kazandık. Hayati Cantu maçı öncesi moral bulduk.

Hafta içi Panathinaikos deplasmanında kaybederken ne mücadele ediyorduk, ne skor olarak geriye düşünce bir direnç gösteriyorduk ne de kazanacağımıza inanıyorduk. O maçtan gelip de ligin iyi takımlarından Banvit'i 89-69 ile 20 fark atarak yenmek kolay değil.

Bugün tüm oyuncular iyiydi ancak bir tanesi çok daha başkaydı. Fenerbahçe Ülker kazanırken sahada Ömer Onan diye bir oyuncu vardı, 34 yaşındaydı ama sanki 25 yaşında gibi oynuyor, her topa koşuyor, her adamın yanında bitiyor, sanki kadroya girmek isteyen genç oyuncu gibi oynuyordu. Ömer Onan Fenerbahçe'nin zor döneminde yine bir maçta oyuna ağırlığını koydu ve galibiyeti getirdi.

Mücadelesinin yanında 6/6 2 sayılık, 3/3 3 sayılık, 1/2 serbest atış ile 22 sayı, 1 ribaund, 2 asist, 1 top çalma gibi istatistikler de ekledi.

Banvit maçında gösterilen mücadele devam ettiği takdirde Fenerbahçe Ülker için kötü başlayan sezon, kesinlikle daha iyi gidecek. Banvit maçı için diriliş maçı diyorum. Perşembe günü bunun ne derece olduğunu öğrenmiş olacağız. Bekliyoruz...

Hiç yorum yok: