5 Aralık 2011 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 70


- Bu maç günlüğünün şarkısı ; BEŞ ... http://fizy.com/#s/1rvn4u . Onu dinleyerek yazalım-okuyalım.

- Yine kendi çektiğim fotoğrafı koyayım. Ne de olsa yeni makina aldık. Hakkını verelim.

- Fenerbahçe Ülker-Olympiakos maçı için saat 15:00 otobüsü ile yollara düşüyorduk. 3 kişi. Fenerbahçe'nin maçına Kocaeli'den kaç kişi gitti gerçekten merak ediyorum. Büyük bir cefakarlık yapıyoruz. Bunu çok az kişi yapar. Takımını gerçekten seven, takımına gerçekten değer veren insan yapar. Kendimizle ne kadar gurur duysak az.

- Saat 17:30 gibi Harem'de, saat 19:00 gibi de Sinan Erdem önünde olduk. Tabii bu arada Sinan Erdem'e gitmemizde yardımcı olan http://geripasyok.blogspot.com/ 'un yazarı Önder'e sonsuz teşekkürler.

- Giderken metrobüste oturmasam da yolculuk keyifliydi. Yanlış bir yola girsek, çaresiz kalsak da.

- Salonun oraya gittiğimizde FBloggers'ın değerli abilerini görüp selamlaştık, FBloggers atkılarını teslim aldım.

- Biletlerimizi teslim almadığımız için biletlerimizi aldık. VİP - 103.,

- Saat 19:50 gibi tribüne girdik. Girerken elimde bulunan torba bile aranmadı. O yüzden Thabo Sefolosha için yaptığımız ufak pankartları rahatlıkla soktuk.

- Vip tribün iyiymiş. Arkamızda Babkina, Angel, hemen yanımızda Emre Karayel. Hem de rahat. 

- Thabo'ya teşekkür edileceğini bilsek ufak kağıtları herkese dağıtır, çok daha güzel bir görsel yapabilirdik. Teşekkür edildiğini görür görmez aceleyle kağıtları çevremize dağıttık. 75 tane kağıttan 30-40 tanesi belki açıldı. Sınıfta kalan bir organizasyon oldu.

- Mücadele'yi iyi oyunla kazandık.

- Tribünler çok iyiydi. Vip tribün bile çoğu zaman tezahuratlara katıldı, her sayıda coşku yaşadı. Vip tribün tribünün hakkını verdi. 

- Devre arası yemek yemek için arkaya geçiyoruz yanımızdan Emre Karayel, Yasemin Merçil falan geçiyor. Vip'iz abi.

- Mücadele sonrası önce Angel, daha sonra Babkina ile fotoğraf çekildim. Angel da Babkina da inanılmaz sempatik. Ama Babkina be abi. Babkina !

- Mücadele sonrası İzmit için yollara düşüyorduk. Ancak bizim yaptığımız hareketi herkes yapmaz. Sinan Erdem'den çıkıyoruz, yemek yemek istiyoruz, Beşiktaş'da falan durmuyoruz, Kadıköy'e gidiyoruz, gecenin 11'i balık, Adana, Urfa falan söylüyor, bira içiyor rahat rahat oturuyoruz. Makara yapıyor ve kalkıp oradan İzmit'e dönüyoruz. Sabah kalkıp işe gidiyoruz.

- Fenerbahçe için mücadelemiz sürüyor, galibiyetler ise çok keyifli oluyor.

- Belki yazacak çok daha şey var ama aklıma gelmiyor :)

Hiç yorum yok: