12 Aralık 2011 Pazartesi

Bursa Yolcusu Kalmasın


29 Ekim 2010 günü yani geçen sezon oynanan maça da gitmiştim. Giderken bu yazıyı yazmışım. Giderken yanımda Selçuk Ulutaş da vardı. Bu sene yok. Bir kez daha sevgi ve saygıyla analım. Bursaspor deplasmanları her zaman iyi olmuştur. Tribüne gelen herkes tribününün hakkını veriyor. Hele sahada mücadele varsa tribün enfes oluyor. Geçen sezon tribün çok iyiydi. Maç 1-1 bitmesine rağmen tribünden çıkarken herkes mutluydu çünkü sahada oynayan herkes formanın hakkını vermişti.

Bursaspor deplasmanları her zaman ilgimi en çok çeken deplasman olmuştur. Orada olmaktan hep mutlu oluyorum. Yarın sabah - hatta bu sabah - saat 09:00'da İzmit'ten İstanbul'a, oradan da hep beraber Bursa'ya hareket edeceğiz.

Şike süreci, iddianame, liderlik, galibiyet pek önemli değil. Gidelim takıma yanlarında olduğunu gösterelim, Fenerbahçem benim biricik sevgilim diye bağıralım, takımı tribünlere çağıralım ... Sarı ve Lacivert'e desteği verelim yeter.

Maç saat 20:00'de başlayacak. 

Maç hakkında tüm detaylar Salı günü burada olur.

Bugün maçta Selçuk kardeşim için de bağıracağım. Fenerbahçe de Selçuk için kazansın.

Not : Fotoğrafta ortada yer alan kişi Selçuk Ulutaş. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

1 yorum:

Onur Karakaş dedi ki...

geçen sene hakkaten iyiydi, çok eğlenceliydi. benim için istanbul dışı ilk deplasmanım olması açısından da özeldi. bu sene hafta içi olunca kısmet olmadı. inşallah sonunda formanın hakkını sahada ve tribünde verdik deriz :)