2 Aralık 2011 Cuma

Fenerbahçe Ülker 86 Olympiakos 70


Çok güzel bir galibiyet. Çok anlamlı. Sadece bir galibiyet değil. Fenerbahçe'nin sezonun ilerisi için taraftarlarına ve tüm camia'ya vereceği bir mesaj maçıydı. Fenerbahçe o mesaj maçını iyi oyunla kazandı ve grupta liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar her topu atlayan, her top için mücadele eden takımımız vardı. Jerrels ve Ukic önderliğinde tüm takım elinden geleni yaptı. 

Jerrels 17 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Ukic 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Ömer Onan 11 sayı, Vidmar 6 sayı, Gist 7 sayı, 7 ribaund, Oğuz Savaş 9 sayı, 3 ribaund, Thabo 6 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Bogdanovic, 8 sayı ve Emir 6 sayı ile oynadı.

Vidmar'ın erken faul problemi yaşaması, Gist'in süper smacı, Jerrels'ın Vassilis Spanoulis'i bloklaması, hakemin yanlış bir kaç kararı, seyircilerin coşkusu, Thabo'nun son maçında yürekten oynaması, Jerrels'in sorumluluk alması, penetreleri ve son çeyrek yapılan olağanüstü mücadele geceden dikkat çekenlerdi.

16 sayı fark muazzam. İkili averaj üstünlüğünü de ele aldık.

Fenerbahçe Ülker grupta liderliğe yükseldi. Bundan sonra 3'de 3 yaparsak kimse şaşırmasın. Bu takımın bir potansiyeli var ama o potansiyeli bu sezon henüz çok göremedik.

Maç ile ilgili diğer detayları daha sonra günlük olarak yazacağım. 

Hiç yorum yok: