10 Mayıs 2011 Salı

Karabükspor 0 Fenerbahçe 1 / Şimdi Sıra Geldi Şampiyonluğa


Fenerbahçemiz ligin 32.hafta mücadelesinde Karabükspor'u deplasmanda Lugano'nun attığı golle 1-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü. Mücadele öncesi Karabükspor maçının zaten zor olacağı belliydi. Ancak beklenenden de zor oldu. Mücadele'ye Karabükspor iyi başladı. Pozisyonlar buldu. Golü de bulabilirdi. Alex ile Fenerbahçe de pozisyonlara girdi. İlk yarı 0-0 sona erirken Fenerbahçe istediği oyunu bir türlü oynayamıyordu.

Fenerbahçe 2.yarı daha iyi başladı. Alex ve Stoch ile pozisyonlara girdi. Bu arada Karabükspor'un tehlikeli ataklarını Fenerbahçe savunması engelliyordu. 66.dk Alex'in şahane pası ve savunmanın bir anlık hatası gelince Lugano affetmedi ve skoru 0-1 yaptı. Kalan dakikalar da Fenerbahçe'nin net pozisyonları sonuçsuz kaldı ve maç 0-1 sona erdi.

Fenerbahçe'de özellikle Gökhan Gönül mükemmel bir maç oynadı. Kaç kere kademeye girdiğini, kaç kere ileri geri geldiğini yaptığını sayamadık. Mükemmeldi. Volkan iyi oynayan oyuncularımızdandı. Lugano iyiydi. Bu sene 7.golünü attı. Yobo iyi oynadı. Savunma da özellikle 2.yarı zaman zaman yalnız kaldı ancak hata yapmadı. Santos 2.yarı iyi oynadı. Selçuk çok iyi oynamadı ancak sakatlıktan çıktığını unutmayalım. Emre iyi oynadı. Mehmet Topuz iyi değildi. Stoch iyi değildi, zaten sakatlanarak çıktı. Alex iyiydi. Golü yarattı. Niang 2.yarı iyi oynasa da beklediğimiz Niang değildi. İlk yarı iyi oynayan, 2.yarı kötü oynayan oyuncumuz yoktu diye genel bir görüş söyleyebiliriz.

Lugano 7.golünü attı ve Semih'in sadece 3 gol arkasına geldi. Defans olarak sağladığı katkının yanına inanılmaz kritik 7 gol. Dünyada az örneği var.

Karabükspor taraftarlarının maç boyunca Trabzonspor diye bağırması gerçekten ayıp. Hem oyuncularına, hem tüm futbol severlere karşı.

Sahaya Anneler günü mesajı ile çıkmamız mükemmeldi.

Maç sonrası Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarların karşılıklı şovu inanılmaz güzeldi. Bir ara bloga da koyarım.

Şampiyonluğa son 180 dakika. Ankaragücü maçında tribündeyiz.

İnandık size bu sene !



1 yorum:

muyek dedi ki...

Gokhan Gonulun devre arasi Karabuklulere kac para aldiniz isareti yapmasi ayip degil mi ?