2 Mayıs 2011 Pazartesi

Fenerbahçe 2 İstanbul B.Ş.B.Spor 0 / İnandık Size Bu Sene


Kazanıyoruz, şampiyonluğa yürüyoruz. Maça müthiş başladık. Stoch'un golü geldi, peşinden ataklar, ataklar, ataklar, pres, iyi paslaşma, mücadele, zaman zaman kalemizde tehlike de verdik. İlk yarının sonunda Barcelona Scout ekini tarafından izlenen Gökhan Gönül'ün şahane ortası ve Alex'in şahane kafa golü ile skoru 2-0 yaptık ve rahatladık.

2.yarı oyunu iyice rolantiye alıp skoru koruduk. Kalemizde yine çok önemli tehlikeler verdik. Ancak son 7 maç olduğu gibi 8.maç da gol yemedik ve mücadele 2-0 bitti.

73 puan ile lideriz. Trabzonspor peşimizden geliyor.

Stoch, Alex, Santos ve Gökhan. Takımın en iyi 4 oyuncusu. Ayrıca Cristian da çok iyi oynadı. Emre, Mehmet Topuz iyi, Yobo ve Lugano kötü oynadı. Rakibe çok pozisyon verdik. Volkan da iyiydi.

Alex, Semih, Mehmet, Gökhan Gönül ile gol pozisyonlarından yararlanamadık. Atsak daha da rahat ederdik.

Stada gelerek Santos ve Gökhan Gönül'ü izleyen Barcelona Scout ekibinden Luis Gonzalez'e teşekkür ediyorum. Her maç gelsin. Santos ve Gökhan mükemmel oynadılar.

Taraftarlarımız yine iyiydi. Takıma gereken desteği verdiler.

Mücadele öncesi yaptığımız koreografi Türkiye'de bu işin 1 numarası olduğumuzu kanıtladı.

Alex 22.golünü, Stoch 2.golünü attı. Stoch'un attığı gol çok ama çok kritik. Bu sezon ilk golünü Konyaspor deplasmanında atmıştı. Durumu 1-3 yapmıştı.

İlk 2 koptu. 73'er puan. 3.sırada olan takıma, son şampiyona 18 puan fark. Beşiktaş'a 26 puan fark, Galatasaray'a 36 puan fark. 80 puan geliyor gibi. Son 3 sıra da belli.

Son 3 haftaya lider giriyoruz, rakibin alacağı galibiyetler bizi ilgilendirmiyor. İsterse her maçını 10-0 kazansın. Biz 3 maçı da 1-0 alalım ve şampiyon olalım.

Kadıköy'de yaz maçları inanılmaz güzel oluyor. Tamamen dolu tribünlere güneş vuruyor, hem sarı daha güzel duruyor, hem lacivert daha güzel duruyor. 

Kadıköy demişken maç öncesi de inanılmaz atmosfer oluyor. Bileti olanlar zaten doğal olarak geliyor ancak bileti olmayanlar da geliyor. Tüm mekanlar, sokaklar dolu oluyor. Tezahuratlar, alkoller, davullar, zurnalar derken atmosfer zirveye çıkıyor. Türkiye'de başka bir yerde bu atmosferi bulamazsınız. Bundan eminim.

Bu sezon Kadıköy'de statta izlemediğim 5. lig maçıydı. 2 galibiyet ve 3 beraberlik var. Toplam tüm maçları göz önüne alırsak 8 maç kaçırdım ancak 2 tanesi zaten seyircisizdi. 6 maç kaçırdım, 12 maça gittim. 

Takıma güveniyoruz, takıma inanıyoruz. Haftaya Karabükspor ile deplasmanda oynuyoruz.

Şampiyonluğa 3 maç kaldı ...

Hiç yorum yok: