25 Mayıs 2011 Çarşamba

Emenike Fenerbahçe'de


Emmanuel Emenike Fenerbahçe'de. Karabükspor'da oynadığı 2 yıl boyunca etkili performansı ile dikkat çeken Emenike 4 yıllığına Fenerbahçe'ye transfer oldu. 7 Milyon Euro'ya aldık. 4 yıl içinde satarsak Karabükspor'a 2 Milyon Euro daha ödeyeceğiz. Karabükspor forması giydiği dönem boyunca hızlı koşuları, güçlü yapısı, bitirici vuruşları ile dikkat çeken bir oyuncuydu. Karabükspor formasını 51 maçta giydi ve 30 gol attı. Yaşı genç olan, milli olan bir oyuncunun alınması önemlidir. Umarım uzun yıllar Fenerbahçemize yararlı olur. Ben yararlı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca camia olarak oyuncunun aldığı paranın çok olduğunu, büyük takımda oynayacak bir yapısı olmadığını, Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye gelmesinin dezavantaj yaratılacağı gibi konular konuşuluyor. Sahada göstereceği performansı bekleyin ve ondan sonra ne diyorsanız diyin. Siz taraftarsınız bu kadar para mevzularına da takılmayın.

4 yorum:

The Secret dedi ki...

Hiç yararlı olmayacak gibi geliyor. umarım yanılırım. gereklimiydi tartışılır.

karabükte boş alan bulup gidiyordu tutan da olmuyordu küçük takımlara karşı oynadığı için. fakat fenerde o boş alanları yakalayacakmı? Umarım yanılırım...

ygtylmz dedi ki...

Bu sene attığımız gollere bak veya Niang'ın attığı gollere. Emenike de atar. Belki daha fazla atar. Ben çok inanıyorum.

Skywalker dedi ki...

Emenike sadece bos alan golcusu de bir sehir efsanesi. Bu adamin maclarini seyretmemis bunu diyenler sanirim. Paslari olsun, sirti donuk top almasi olsun, gayette dar alanda da oynar. Niang da bu tarzda bir oyuncu. Bilmeyenler baksinlar bakalim Niang santrafor oynarken mi yoksa sol acik mi gol krali oldu Marsilya'da? Buna ragmen bizde ne kadar yararli oldugu ortada. Emenike candir.

Ashita he Free Kick

Adsız dedi ki...

ilginc bilgiler icin tesekkurler