2 Mayıs 2011 Pazartesi

Fenerbahçe Tribün Şovları ve Türkiye'ye Yansıması



Fenerbahçe stadı Türkiye'de atmosferin en iyi olduğu stat. Ayrıca en az beraberlik ve yenilgi gören insanlar da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maçı izleyenler. Yıllardır bu böyle olmuştur. Fenerbahçe stadına gelen insanlar bu sene ligde yenilgi görmediler mesela. 3 kez evlerine mutsuz gittiler onun dışında hep mutlu gittiler. Kadıköy'de atmosferin iyi olmadığını söyleyenler ya çok fanatiklerdir, ya da gerçekten sorunlulardır.


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2.yarı inanılmaz bir atmosfer oluyor. Ancak bu basına, tv'ye veya internet ortamına ne kadar yansıyor. Aslında takıma gereken destek verildiği taktirde yemişim tv'yi, internet'i veya başka platformları. Ama işte insan böyle diyemiyor. Herkesin bu atmosferi görmesini, beğenmesini bekliyoruz. Takdir edenler var ancak bir de bunları göremeyenler var. Türkiye'de Beşiktaş stadında herhangi bir şov yapınca bu tv'ye hemen yansıyor. Lig Tv'den bahsediyorum. Ancak Fenerbahçe yapınca bu yansımıyor. Yukarda koyduğum video'ya bakın. Şovun güzelliğine bakın, kaç kişinin katıldığına bakın. Ancak bu görüntüleri Tv'den kimler görebildi ? Tv kaç kere çekti ? Cevap 0 ya da 1. 2 değil. Ayrıca bu görüntüyü Fenerbahçe skor üstünlüğünü aldığı bütün maçlarda yapıyor. Bunu da hatırlatalım.


Ya da biz çok takıyoruz bunları. Neyse fazla konuşmaya gerek yok. Video konuşuyor zaten. Kadıköy'de atmosfer çok farklı çok ...

Hiç yorum yok: