12 Mayıs 2011 Perşembe

Bayanlar Voleybol Ligi Şampiyonu ; Fenerbahçe Acıbadem


Voleybol Şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay'a, Menajer Violet Duca'ya, Teknik Direktör Jose Roberto Lages Guiamaraes '' Ze Roberto '' 'ya , Yardımcı Antrenör Kamil Söz'e, İstatistik ve Alan Antrenörü Mehmet Mert Karatop'a, Kondisyonerler Turgay Aslanyürek ve Damir Kolec'e, Oyuncularımız ; Kaptan Çiğdem Rasna'ya, Smaçör Seda Tokatlıoğlu'na, Smaçör Natasha Osmokrovic'e, Orta Oyuncu Eda Erdem'e, Libero Nihan Güneyligil'e, Pasör Naz Aydemir'e, Libero Songül Dikmen'e, Orta Oyuncu İpek Soroğlu'na, Smaçör Lioubov Sokolova'ya, Pasör Çaprazı Kasia Skowronska'ya, Orta Oyuncu Christiane Fürst'e, Smaçör Yağmur Koçyiğit'e, Pasör Zülfiye Gündoğdu'ya, Pasör Helia Rogerio de Souza Pinto '' Fofao '' ya, Orta Oyuncu Ergül Avcı'ya, Başkanımız Aziz Yıldırım'a, Yönetim Kurulumuza, Voleybol takımımızın sponsor desteği ve her şeyi Mehmet Ali Aydınlar'a, sezon boyunca 1 maça dahi giden büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkürler.

Üst üste 3.şampiyonluk tüm camia'ya hayırlı olsun. Gerçekten çok sevindik, çok gurur duyduk, ağladık. Ama çok mutlu olduk baya çok ...

Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol ve Erkek Voleybol'dan sonra Bayan Voleybol'da da şampiyonluğa ulaştı. Kaldı 2 şampiyonluk.

5'te 5'e 2 var ...

Hiç yorum yok: