2 Mart 2011 Çarşamba

Fenerbahçeli Bloggerlar Pankart Yapıyor # 4


Bundan yaklaşık 1 sene önce Fenerbahçeli bloggerlar olarak bir pankart yapmıştık. Yukarıda fotoğrafını görüyorsunuz. Herkes banka hesap numarasına 3-5 tl yatırmış ve bu pankart ortaya çıkmıştı.
Malum blogspot.com malum sebeplerden dolayı kapatıldı. Bu karar internet ortamında #blogumadokunma sloganı ile protesto ediliyor. Ancak bu protesto internette kalmamalı. Gerçek hayatta da protestoya devam etmeliyiz.
Fenerbahçeli bloggerlar olarak Fenerbahçe’nin Kadıköy’de oynayacağı ilk maç olan Konyaspor maçına ” Bloguma Dokunma ! ” pankartı yapalım ve Maraton üst tribünün ortasında açalım. Stattalar da bu tarz hareketler ses getiriyor. Basına da yansır.
Fotoğrafta gördüğünüz pankartı Kocaeli’den bir arkadaşımla boyamıştık. Boyalar, bez falan derken belli bir masrafı var. 10 kişi 5′er tl versin. Rahat bir şekilde hallolur.
Var mı bu kampanya’ya destek veririm diyen ? Var diyenler yorum kısmına mail adreslerini yazsın, hesap bilgilerini yollayayım. 1 Tl ile 10 Tl arasında yardımları kabul ediyoruz. 10 Tl'den fazla para yatırmak yasak ! Önemli olan çok kişinin katılması. Katılım ne olursa olsun bu pankart yapılmalı. Sesimizi duyurmalıyız … Bloguma Dokunma !

5 yorum:

Adsız dedi ki...

borabeyzade@yahoo.com

Adsız dedi ki...

baris__2310@hotmail.com

ilk yorum ilk katkı bizden olsun...

Sıradanbirblog dedi ki...

iyi bir fikirdi, teşekkür ederim.

A . A dedi ki...

3 olduk o zaman şimdiden...

ne yapın edin yapın şu işi..

Adsız dedi ki...

ama yiğit oldu mu bu bir arkadaşımla boyadım demşişsin bizi neden unuttun sen ben fatih boyamadık mı :D


selçuk ulutaş