6 Ocak 2011 Perşembe

Ve Taurasi Gider


Geldiği gün yer yerinden oynamıştı. Dünyanın tartışmasız en iyi bayan basketbolcusu Taurasi Fenerbahçe'ye geliyordu. Sevinmiştik. Final Four hatta şampiyonluk için iyice ümitlenmiştik. Bu transferi gerçekleştirenlere teşekkür etmiştik. Aradan günler geçti, Fenerbahçe kariyeri oldukça iyi şekilde başladı ve devam etti. Kupa da kazandı. Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanırken o da oynadı. 

Fenerbahçe forması altında lig'de 7 maça çıktı 2 saat 57 dakika oynadı. 102 sayı, 36 ribaund, 29 asist, 11 top çalma, 6 top kaybı ve 5 blok ile oynadı. Ortalama olarak 14.5 sayı, 5.1 ribaund ve 4.1 asist ortalaması tutturdu. 14.5 olduğuna bakmayın. Maçlar koptuğu için veya dinlendirildiği için düşük kaldı.

Euroleague'de ise 7 maç sonunda 24.6 sayı ortalaması ile Euroleague'in en skorer oyuncusuydu. 7 maça çıktı ve bu 7 maçı 24.6 sayı, 5.4 ribaund ve 4.7 asist ortalaması ile tamamladı. Gospic maçında attığı 34 sayı ile en yüksek sayısına ulaştı. Euroleague'de 1 kere haftanın en değerli oyuncusu oldu.

Daha sonra malum olaylar. Ve biraz önce Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama. Taurasi'nin sözleşmesi feshedilmiştir. Doğru karar.

Bilerek doping yaptığına inanmadığımı söyleyim. Dünya gözüyle Taurasi'yi izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Fenerbahçe forması altında akıttığı her damla ter için teşekkür etmek bütün Fenerbahçe taraftarlarının görevidir.

Rüya gibi başlayan birliktelik böyle bitmemeliydi ...

2 yorum:

f ı R a t dedi ki...

Hem fener hem kendisi adına üzüldüm. Gerçekten seyredilmesi keyif veren oyunculardan biriydi

Sıradanbirblog dedi ki...

Bu kapanmayacak, her çağrışımda yakıcak bir sızı.