17 Ocak 2011 Pazartesi

Fenerbahçe 0 Samsunspor 0


- Yine bir Fenerbahçe maçı yine yorum yapmaktan çekinen, maç yazısı yazmaktan çekinen ben.

- Sahaya çıkan takıma bakıyoruz. İyi takım diyoruz. Mücadeleci, yetenekli, kaliteli isimler var. Milli takım oyuncularından oluşmuş bir kadro. Rakip de Samsunspor olunca yeneriz herhalde diyoruz.

- Mücadele öyle bir havada başlıyor ki ilk pozisyonumuzu 23.dk buluyoruz. Yine durarak oynayan oyuncular, yine koşmayan oyuncular, yine hata yapan oyuncular, yine şut çekmeyen oyuncular, sorumluluk almaktan korkan oyuncular.

- Alex yine pozisyonların içinde, biraz sorumluluk alıyor hemen pozisyonlar geliyor. Santos iyi oynayan oyuncularımızdan. 3. bir isim söyleyelim diyoruz, bulamıyoruz.

- Formsuz Lugano, oyuna topa sokmakta sıkıntı yaşayan Volkan, orta yapmakta sıkıntı yaşayan ve eskisi gibi ileri gidip gelemeyen Gökhan Gönül, gereksiz yere agresiflik yapan Emre, yetersiz Mehmet Topuz, çok şey beklenen ancak bir türlü beklenini veremeyen Özer, bal yapmayan arı misali Semih ... ve diğerleri...

- Oynanan oyunu beğenmeyen taraftarlara '' Napıyorsunuz be a... '' diyen Volkan, Ellerini havaya açan Volkan, Köstek değil destek olun diyen Volkan ... Genel olarak saçmalayan bir Volkan.

- Yine tatsız, tuzsuz, zevksiz geçen bir Fenerbahçe maçı.

- Maç sonunda milyonlarca Fenerbahçe taraftarlarının ortak cümlesi '' Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali ? '' ...

2 yorum:

maRco dedi ki...

blog idman yurdunda hiç çıkmıyor yazıların artık çıkarıldınmı kadrodan yoksa yiğit ?

ygtylmz dedi ki...

Barış abi ile konuştum. Bir problem olmuş ve öyle çıkmış.. Ekleyecekmiş.