23 Ocak 2011 Pazar

Antalyaspor 0 Fenerbahçe 1


- Galibiyet güzel, 2.yarıya kazanarak başlamak güzel, 3 puan güzel, puan farkının inmesi güzel ... ancak güzel olmayan şeyler var.

- Futbolcuların maça kötü başlaması ve öyle devam etmesi kötü. En büyük rakibimiz puan kaybetmiş ancak maça hırslı başlayacağımıza sakin başlıyoruz. Sonra da adı ne oluyor. Stres. Neyin stresi 18.hafta ? 

- Mücadele ediyoruz ama. Bugün sahada mücadele etmeyen kimse yoktu. Herkes mücadele etti. Semih, Niang, Santos, Yobo, Selçuk ve diğerleri ... 

- Gökhan Gönül'ün şahane golü var. Bana göre pas vermemesi hata, savunmanın topa atlayışı hata, kalecinin durduğu yer hata... Ama Gökhan'ın vuruşu müthiş. 60 Metre top sürdükten sonra o vuruşu yapabilmiş olması da. Galibiyeti o golün getirmesi de müthiş.

- Gökhan'ın attığı golden sonra aklına Rapijc'in Antep maçı golü gelmeyen Fenerli değildir.

- Semih ve Alex'in zaman zaman uyumları çok iyi. Hele bir pozisyon Semih'in orta saha çizgisinden attığı top var ki 5 kişiyi etkisiz bıraktı. Niang çarprazdan vurdu ama gol olmadı. 

- Mehmet Topuz Kayserispor zamanlarına dönmeli. Sorumluluk alsın, şut çeksin, çalım atsın, gol atsın. Fenerbahçe'de yapamıyor. Ya da yapmaya fırsat verilmiyor. Yobo da daha iyi oynasın. Volkan sakin olsun. Selçuk iyi düşünsün. Emre sakin olsun. Alex böyle dursun. Niang kendine gelsin.

- Kazanarak başlamak güzel.

- Hafta arası gereksiz bir kupa maçı oynayacağız ve sonrasında Final maçı. Fenerbahçe - Trabzonspor. Bu futbolla kazanabilir miyiz ? Çok zor. Ama mücadele edebiliriz. Bugün ettiğimizden daha fazla.

- Stat hakkında da bir şeyler söyleyelim. Berbat ! Yeri kötü, tribünler kötü, zemin kötü, atmosfer kötü... Antalyaspor bir an önce stat yapmalı.

- Fenerbahçe maçlarını genelde evimde veya stadyumda izlerim ancak arada çarşıda izliyorum. Ahpub diye mekan var. Şu ana kadar 3 maç - Kasımpaşa, Konyaspor ve Antalyaspor - izledim ve 3 galibiyet aldık. Kritik maçlarda bundan sonra oradayız.

Hiç yorum yok: