21 Ocak 2011 Cuma

Olympiakos 70 Fenerbahçe Ülker 84


- Fener ! Bahçe ! Fenerbahçe Oley !

- Evinde 20 maçtır yenilmeyen Olympiakos deplasmanında 14 sayı farkla kazanmak ? Bunu maçtan önce birisi bana söylese saçmalama derdim. Son Euroleague finalistinden bahsediyoruz. Sezonun en iyi takımı diye adlandırılan Olympiakos'dan.

- Mücadele boyunca hatalar yaptık. Maçı da 19 top kaybı ile tamamladık. Ribaund'lar da ve asist'ler de üstünlüğümüz var. 20/45 % 44 ile 2 sayılık, 8/10 % 80 ile 3 sayılık ve 20/27 % 74 ile serbest atış attık.

- Mücadele ettik ama. Maçı bırakmadık. Yunanistan'da, Atina gibi bir deplasmanda, 8000 seyirci önünde onur mücadelesi verdik. Kaya Peker'in 3 çeyrekten sonra oynamaması, Mirsad'ın yokluğu, Lavrinovic'in erken faul problemi bizi yıldırmadı. 

- Marco Tomas 19 sayı ile öne çıktı. İnanılmaz kritik yerlerde inanılmaz basketler attı. Ukic'in 17 sayı 4 asist, Ömer Onan'ın 14 sayısı, Sean May'in özellikle kritik anlarda attığı 8 sayı, Emir'in 7 sayı 7 ribaund'ı bizi galibiyete taşıdı. 

- Fenerbahçe Ülker 1 sezon içinde önce son şampiyon Barcelona'yı deplasmanda ve daha sonra finalist Olympiakos'u deplasmanda yendi ve yoluna devam ediyor.

- Haftaya Valencia maçında tribünler dolmalı ... Bu cümleye bile gerek yok artık. O salonun dolmama imkanı yok. Bu takımı yalnız bırakmaz Fenerbahçe taraftarları.

- Bu arada Ömer Onan'ın son sn attığı turnike 80 Tl kaybetmemi sağladı. 153.5 altı oynamıştım ancak o basket ile 154 sayı oldu. Kupon yattı. Ömer Onan'ın bana yaşattığı mutluluklar 80 Tl'den çok ama çok değerli ... 

1 yorum:

Sıradanbirblog dedi ki...

Bu takımın arkasından Malatya ya da Çin'e de gidilir. Hepsine helal olsun.