10 Ocak 2011 Pazartesi

Kısa Kısa Notlar # 6


- Eski bir fotoğraf. Beckham ailesi Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs maçında. Dünyanın en iyi çiftler sıralamasında ilk 5'e rahatlıkla koyarım. Bu arada Victoria Beckham hamileymiş. 3 erkek çocuğun üstüne bu sefer kız olur mu dersiniz ?

- www.fizy.com var ya. Kapatıldı falan hani. Ben o siteye 1 gün giriyorum, 1 gün giremiyorum. Dns falan da değiştirmiyorum. '' Sen yetkili bir abiye benziyon  '' diyebileceğim biri bu mesajı okursa ıp falan tespit etsin ve beni bu siteden hepten engellesin. Öyle 1 gün gir 1 gün girme daha çok canımı sıkıyor. Ya da açıldı mı lan fizy ?

- Gün geçmiyor ki bir futbol maçı izlemeyelim. Her gün illah izliyorum bir maç. Ancak bazen inanılmaz sıkılıyorum. Ancak hemen gelip geçiyor. Mesela bu haftasonu şu kadar maç izledim diye söylemek isterdim ki cümleye başladıktan sonra kaç tane maç izledim lan ben diye kendime sordum. Hatırlamıyorum ancak çok :) 

- Perşembe günü Malatya'ya uçuyoruz. Kalın giyinin hava soğuk olur esprisini yapmayacağım. Siz de yapmayın. Uçakla gideceğiz. Aylar öncesinden biletleri almamızdan dolayı çok ucuza gideceğiz. Bugün maçın bilet fiyatları da belli oldu. Misafir takım tribünü 20 TL. Şahane fiyat. Perşembe maçtan sonra tüm yaşadıklarımızı buraya yazarım.

- Futbol izliyoruz demişken bugün twitter'da bir sıralama yaptım. O sıralama değişti bu gece. Premir Lig > Seria A > La Liga > Bundesliga . Son sıralama bu şekildedir. Türkiye Ligini yazmama gerek yok. Bütün maçları izliyoruz. Fenerbahçe maçları hariç Trabzonspor maçları, Bursa'da oynanan Bursaspor maçları, İnönü'de oynanan ve taraftar bakımından şahane olan Beşiktaş maçları güzel oluyor. Zaten bunu herkes biliyor. Ayrıca Fenerbahçe maçları güzel mi oluyor ? diyenlere güzel olmasa ne farkeder aşk var ortada diye cevap veririm.

- Taurasi gitti , Angel McCourghtry geldi. Giden kalın font olmaz gelen olur. Hoşgeldi. Bugün Caferağa'da Panküp Kayseri Şeker'i 89-62 yenerken ilk kez bizimle beraber oldu. Mücadele'yi 16.07 dakika süre alarak 10 sayı, 3 ribaund 1 asist, 1 top çalma, 1 top kaybı ve 4 faul ile tamamladı. Fenerbahçe kadın basketbol takımı liderliğini sürdürüyor.

- Erkekler liderliği geri aldı. Dün Galatasaray'ın sahasında Olin'e kaybetmesinden sonra liderlik tekrardan Fenerbahçe Ülker'in oldu. Bu hafta karşılaştığımız Mersin Bş.Bld'yi deplasmanda 86-74 mağlup ettik. Orada da yeni transferimiz 2.kez oynadı, ilk kez sayı attı. Jasikevicius mücadele'yi 10 sayı ile tamamladı. 

- Barcelona kazanırken Messi'nin golü, Real Madrid kazanırken Ronaldo'nun olağanüstü performansı alkışı hakediyordu. Chelsea Fa Cup maçında güçsüz rakibi bulunca 7-0 kazandı, Manchester United hakem faciasının yaşandığı maçta Liverpool'u 1-0 yendi, Arsenal Leeds ile 1-1, Manchester City Leicester Ctiy ile 2-2 berabere kaldı, 2 takım da rövanş maçını oynayacak. Tottenham 3-0 kazandı ve tur atlayan diğer bir takım oldu. Milan-Udinese maçı 4-4 bitti. Müthiş bir maç oldu, Pato ve Di Natale 2'şer gol ile ön plana çıktı. Fiorentina 2-0'dan 3-2 kazandı. Müthiş geri dönüş. Cavani 3 Juventus 0 bir diğer müthiş maçtı. Haftanın oyuncusu seçeceksem Ronaldo derim. İstemeyerek de olsa hakederek.

- Futbol yazmayacağım diye girdiğim yazıda yine futbol yazıyorum.

- Sinema'ya gidemiyorum. Daha doğrusu gitmiyorum. Av Mevsimi gelsin gideceğim dedim, The Tourist gelsin gideceğim dedim ve gitmedim. Eyyvah Eyvah 2 ile başlayıp sinema günleri yapmak lazım.

- Diziler var bir de. Mesela '' Muhteşem Yüzyıl '' var. Rtük'e 74.911 şikayetin geldiği dizi. 2009 yerel seçiminde birçok partinin topladığı oydan daha fazlaymış. Bir de Mehter Takımı ile yürüyüş yapan Saadet Partisi var. Allah şikayet edenlere ve yürüyenlere akıl fikir versin. Diziler kadar dikkat çeken bir başka şey yok bu ülkede. Maalesef.

- Tv'de başka güzel şeyler de yok değil. Mesela Türkmax'da yayınlanan '' Heberler '', mesela Show Tv'de yayınlanan '' Yetenek Sizsiniz Türkiye '' . Mesela bu hafta Aref Ghafouri diye biri katıldı. İzleyenleri şaşkına çevirdi. Ben böyle bir ilizyonüst daha önce görmedim. İnanılmazdı. Buradan izleyebilirsiniz. Buradan yazan yerden.

- Futboldan uzak kaldık. Neyse ya şaka bir yana kısa kısa dedik bokunu çıkarmayalım. Daha sonra tekrar yazarız bir şeyler.

1 yorum:

Mustafa Akkaya dedi ki...

Tourist'e gitmene hiç gerek yok, bilet parana yazık, söyleyeyim... Av Mevsimi kurtarıyor gayet. Eyvah Eyvah'da çok gülersin, ilkinden daha iyi bence.