9 Ocak 2010 Cumartesi

Nerede Kaldı Ezeli Rekabet



Fenerbahçemiz voleybol 1.ligi maçında ezeli rakibimiz Galatasaray'ı 3-2 yenerek önemli bir başarıya imza attı. Mücadele mükemmeldi bana göre. 1-0 Gs öne geçti daha sonra 1-1 yaptık sonra 2-1 öne geçtiler sonra yine biz aldık ve 2-2 oldu. Son set ise 14-9 öndeyken Galatasaray taraftarları sahaya yabancı madde attı ve 15 dk maç durdu. Hakemler soyunma odasına gitti. Dönüşte ise Galatasaray'ın 4-0'lık bir serisi ile 14-13'e gelse de sonradan Fenerbahçemiz 1 sayı daha alarak seti bitirdi ve maçı kazandı. Tribünler harikaydı. Sonuç olarak Galatasaray ile oynadığımız bir maçtan daha zaferle ayrıldık. Galatasaray 2009/2010 sezonunda hiçbir branşta bizi yendi mi ?

2 yorum:

Smt dedi ki...

Baskette yendi Galatasaray.Ama Nalga olayı nedeniyle hükmen mağlup sayıldı.Ayrıca bir taraftan biri bir sezon bütün branşlarda kazanınca ezeli rekabet bitiyo diye birşey mi var da biz bilmiyoruz.Ezel kelimesinin anlamını bilmeyen kalmadı herhalde şu günlerde.

ygtylmz dedi ki...

Sonuçta tarihe 20-0 Fenerbahçe kazandı diye geçecek ;) Ayrıca bitiyor demedim ki ben sadece ezeli rekabet ama genelde Fenerbahçe kazanıyor dedim. Adını böyle kullanması bundan sonra . Ezeli rekabet yok ebedi hezimet var ;)