1 Eylül 2009 Salı

Maç Günlüğüm # 19

- Fenerbahçe - Manisasor maçı için saat 16:35'te Karamürselden hareketle yola çıktık ve saat 18:40 civarı Kadıköyde oldum .

- Kadıköy'ün oraya gittiğimde stadın orda yürürken Fb tv'nin programlarından Orta Şut Karışımı'nın çekim yaptığını gördük . Daha doğrusu o bizi gördü :) Programın jeneriğinde kullanılacak bir klip için beste yapmış bize dedi siz bunu söyleyin bizde çekelim . Tabi biz onun bulduğu melodiyi beğenmedik ve kendimiz yazıp kendimiz oynadık Gayet coşkulu bir şekilde programa desteğimizi olduk . Ardından bir de gol videosu çektik . Fb tv izleyenler bilirler . Artık her çarşamba günü programın başında biz olacakmışız . Bekleyip göreceğiz .

- Derken iftar saati geldi ve oruçlarımızı açtık . Köfte , kokoreç , çorba derken karnımız doydu :)

- Stadın etrafında ki arabalar her zaman ki gibi ilgimi çekiyordu . Ferrari ve Porsche kaynıyor :)

- Saat 20:30 gibi stada girdim . Stadın boş olduğunu görünce üzülsemde maçın başlamasıyla birlikte baktığımda ise yine de 30-35 bin kişi vardı .

- Ünifeb'in , Vamos Bien'in hazırladığı pankartlar süperdi . Fenerium üst'te açılan '' Atam izindeyiz , Bizde Fenerbahçeliyiz '' pankartıda güzeldi . Tabi bizde Maraton üst'te koskocaman bir Türk bayrağı açtık . Yani kısacası 30 Ağustos Zafer Bayramı stadımızda coşkuyla kutlandı .

- Fenerbahçe'nin sahaya ay yıldızlı t-shirtlerle çıkması süper bir olaydı .

- Mücadele başlamasıyla bizde tribünde desteğimize başladık . Önce hemen maçın başında '' Bitmez tükenmez aşkımız '' bestesi ile maça iyi girmiştik . Daha sonra gol gelmeyince sürekli gole yönelik '' Haydi Fener haydi Fener ... , Fener gol gol gol , Fenerbahçe gol Fenerbahçe gol , Haydi haydi haydi allah aşkına ... , vs.vs bestelerle desteğimiz bütün maç boyunca sürdü . Golü attıktan sonra tam tribünlerde şova ( Dale ) başlamıştık ki golü yedik . Ancak bu golden sonra bile maçın sonuna kadar desteğimiz sürdü ve 90+4'te Semih'in golüyle kendimizden geçtik . O an biriyle gol sevincini yaşadım adamı tanımadan . '' oooooooo ooooo bu sene s... s... Şampiyon Fener '' bestesi ile coşuyorduk . Mücadele sonunda 5 dk daha besteler söyledikten sonra stattan çıktık .

- Kocaeli Gfb üyeleri ile birlikte ( 8 kişi ) arabayla İzmit'e doğru hareket ediyorduk ve saat 00.30'da evdeydim .

- Sonuç olarak Kadıköy'den yine mutlu şekilde döndüm . Bakalım sezon sonuna kadar bu mutluluk sürecek mi ?

- 17 Eylül Fenerbahçe - Twente Uefa Avrupa Ligi maçında görüşmek üzere .

- Herkese hayatta başarılar .

4 yorum:

Arkhe dedi ki...

"Golü attıktan sonra tam tribünlerde şova ( Dale ) başlamıştık ki golü yedik."

***

Ne yalan söyleyeyim size çok kaptırdım.. :)

Takım sadece tek farkla öndeyken ve bir de 10 kişiyken şov yapılmamalı, sadece destek verilmeliçç

Beercholic dedi ki...

kaçtaymış orta şut karışımı?

ygtylmz dedi ki...

Çarşamba 22:30 .

ygtylmz dedi ki...

@ Arkhe

Bencede takım sahada 1 farkla galipken dale yapılması anlamsız .