16 Eylül 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi 1.1

Şampiyonlar Ligi heyecanı 8 maçla başlarken özellikle Ronaldo , İnzaghi ve Grafite ilk maçlara damgasını vurdu . A grubunda Juventus sahasında Bordeoux ile 1-1 berabere kalarak şampiyonlar ligine hayal kırıklığı yaratarak başladı . Grubun diğer maçında ise Bayer Münih deplasmanda Macabi'yi 3'ledi .

B grubuna gelirsek . Beşiktaş sahasında bütün maç iyi bir mücadele sergiledi ancak kapasitesi buraya kadardı . Manchester United kasmadan 3 puanı aldı ve İngiltere'ye döndü . Beşiktaş tribünleri ise bu maç hiç iyi değildi . Takım sürekli atak yiyorken ve takımları 2 pas yapamıyorken Dale şova başlamak kendilerini göstermekten başka birşey değildi bana göre . Grubun diğer maçında ise Wolfsburg sahasında Cska'yı Grafite'nin 3 golüyle yenip tarihlerinde ilk şampiyonlar ligi macerasına galibiyet ile başlamış oldu .

C grubuna gelirsek Real Madrid adeta şov yapmış . Ronaldo 2 frikik golü ile yıldızlaştı . Guti'nin son golü harika . Raul gol atmaya devam ediyor ve bu şekilde Real Madrid beklentileri yavaş yavaş karşılamaya başlıyor . Ronaldo'dan hala nefret ediyoruz o ayrı !!! Grubun diğer maçında ise yoğun yağmur altında oynanan maçta Milan deplasmanda Marsilya'yı İnzaghi'nin 2 golüyle yenip gruplara 3 puanla başlamış . 2.yarı Marsilya'nın oldukça tehlikeli atakları var .

D grubunda ise Chelsea yine yağmur altında oynanan maçta Porto'yu Anelka'nın şık golüyle 1-0 yenmiş . Üst oynayanlar maçı izlemesin sakın ! Çok küfür ederler . Grubun diğer maçında ise Atl Madrid sürpriz bir sonuca imza atarak Apoel ile 0-0 berabere kaldı . Forlan ve Aguero ile birçok pozisyondan yararlanamadı Madrid ekibi . Gecenin oyuncusu ise tüm maçlar göz önüne alınırsa Grafite'dir .

Hiç yorum yok: