20 Şubat 2009 Cuma

Uefa Kupası 32.1

Uefa Kupası'nda son 32'de ilk maçlar tamamlandı . 16 maçın 6'sı berabere , 5'ini deplasman takımları ve 5 tanesini ise ev sahipleri kazandı . Gecenin en rahat galibiyetlerini Galatasaray'ın muhtemel ( Artık kesin oldu ) rakibi Hamburg , ( 0-3 ) , Deportivoyu kendi sahasında 3-0 yenen Aalborg ve Standart karşısında yine kendi sahasında 3-0'lık sonuçla Braga aldı . 2.maçlar 26 Şubat Perşembe .



Bordeaux-Galatasaray maçı başladığı gibi 0-0 sona erdi . Tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Galatasaray ufakta olsa bir avantaj yakaladı . Gourcuff dedi herkes oda hiçbirşey yapamadı . Galatasarayda sahanın yıldızı Mehmet Topaldı . Spikerler ise gerçekten adamı kanser etti . Futboldan soğutur o adamlar insanı .



Galatasaray'ın rakibi % 99 Hamburg . Deplasmanda Nec karşısında Trochowski , Alex Silva ve Olic ile 3 gol bulup mücadeleden galibiyetle ayrıldı . Galatasaray eğer turu geçerse bu Hamburg Gs'yi eler .



Gecenin maçı . Almanyada oynandı ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı . İnzaghi ile öne geçti Milan , ancak 84'te Diego maçın sonucunu belirledi . 55.dk İnzaghi'nin kaçırdığı ( direkten döndü ) , 90+3'te Werder Bremenin kaçırdığı ( boş kaleye ) pozisyonlar karşılaşmada dikkat çeken diğer pozisyonlardı . Milan avantaj yakaladı ancak yinede belli olmaz . Milan bu sonuçta .



Shakhtar Tottenham karşısında 2-0 kazandı ve turu büyük ölçüde garantiledi . Seleznov ve Jadson attı golleri . Tottenham ise o kadroyla nasıl başarılı olamıyor hayret doğrusu . 2.maç 3 atar mı Tottenham biraz zor .



Gecenin bana göre süpriz sonuçlarından birisi . Ajax Fiorentina deplasmanından Menejerlik 01-02'nin yıldızı Kennedy Bakircioğlü'nun attığı golle 1-0 kazandı . Ajax bu sonuçla büyük avantaj yakaladı .Ajax taraftarları Huntelaar gerçekten takılsın Madridde diyordur .

Uefa Tüm Sonuçlar

Dinamo Kiev : 1 Valencia : 1
Zenit : 2 Stutgart : 1
Olympiakos : 1 St Etienne : 3
Aston Villa : 1 Cska : 1
Bremen : 1 Milan : 1
Bordeaux : 0 Galatasaray : 0
Psg : 2 Wolfsburg : 0
Nec : 0 Hamburg : 3
Sampdoria : 0 Metalist : 1
Aalborg : 3 Deportivo : 0
Braga : 3 Standart : 0
Lech : 2 Udinese : 2
Shakhtar : 2 Tottenham : 0
Kopenhag : 2 Manchester City : 2
Fiorentina : 0 Ajax : 1
Marsilya : 0 Twente : 1

Hiç yorum yok: