23 Şubat 2009 Pazartesi

Maç Günlüğüm # 7



- Cumartesi günü saat 11:00 itibari ile Unigfb'nin otobüsü ile beraber Ankara'ya Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı için hareket ettik .

- Saat 3:30 gibi Ankara'da olduk . Ankara'da yine başta Gfb 06 olmak üzere bir çok temsilcilik vardı . Daha sonra biletlerimizi alarak stada girdik .

- Tribünler maçtan önce dediğim gibi baya güzeldi . Sefa abi uzun bir aradan sonra deplasmandaydı . Hele maçtan önce yaptığımız . Sağa-sola , yukarı-Aşağı , napıyoruz napıyoruz bilmiyoruz bilmiyoruz ... tezahuratları ile tribün inanılmazdı . Zaten o an polisler , Gençlerbirliği taraftarları ve kameramanlar bizlere doğru dönmüştü .

- Maçın başlamasıyla birlikte ; Sevdamıza kimse engel olamaz 10 dk , ardından 10 dk bir tek sana tutuldu bu kalpler , ardından çok sevdik çok tezahuratları ile birlikte tribünde iyiydik diyebiliriz . Ama sahada iyi olmayan bir Fenerbahçe vardı . Sonuç olarak maçı kaybettik ve liderin 8 puan gerisinde kaldık .

- Ankara çok soğuk . Gerçekten çok soğuk . Ankarada yaşanmaz . Ayrıca bir şehir bu kadar mı kötü olur . İnsanın canı sıkılıyor . Etrafta ne bir hareket ne başka birşey yok . Belki merkezi denilen yerler hareketlidir.

- Ankara yoluna ise yorum yapmaya gerek yok . Türkiyenin herhalde en kötü yolu !

- Giderken ve dönerken Bolu dağında kar olması da bizi sevindirdi . İzmitte kara hasretiz. Dönüşte baya vardı . Cankurtaran'da yol kardan dolayı tek şerit işedi. Allahtan sağ salim gidip geldik .

- Alkol içmeyi bilmeyen alkol içmesin kardeşim !

- Maçtan sonra dönerken bir arabadan bizim otobüse hareket yapıldı ancak daha sonra bizde üstlerine gidince kaçtılar. O sırada otobüsün tekeri patladığı için gece saat 03:00 gibi izmitte olduk . Bir deplasmanda daha acısıyla tatlısıyla sona ermişti .

- Bu arada izmitte çok köpek var kardeşim ...

- Bir daha Ankara'ya gider miyim onu da bilmiyorum . Bu sene 3 kere gittim 2 mağlubiyet 1 beraberlik .

- Ya da yok ya belki 18 Nisan Ankaraspor maçına gideriz.

- Çok sevdik çok ...

Hiç yorum yok: