12 Şubat 2009 Perşembe

Çarşamba Gecesi Futbol



Gece İzmirde başladı . Tribünleri görünce gerçekten iyi bir maç olacağı belliydi . Uzun zaman sonra ilk defa bir milli maçın o kadar seyirci ile oynandığını gördüm . Millerimiz maça iyi başladı golüde bulduk Gökhan Ünal ile hemde ne gol . İlk yarı kontrolümüzde geçti ancak 2.yarı gerçekten inanılmaz bir Fildişi Sahili vardı sahada . Daha doğrusu biz kötüydük . Tam Ömer Üründül maçın en iyisi Volkan , Servet , Gökhan Zan ve Aurelio derken golü yedik . Bütün herkes şok oldu . Neyse hazırlık maçı önemli değil pek . Önemli olan 28 Mart ve 1 Nisan . Özellikle 1 Nisanda Türkiyedeki maçta umarım bir şakaya maruz kalmayız .



Gecenin 2.maçı Fransa - Arjantin arasında Veledrom'da oynandı . Tribünler tıklım tıklım doluydu . Mücadele başladı 1.dk nasıl bir tempo varsa 90.dk öyle bir tempo vardı . Direk koy bu maçı Dünya Kupası çeyrek final maçı diye yayınla :) İnanılmaz sertlikler vardı zaman zaman . Özellikle Diarra ne işsin sen dedim . Messi yine forma ayırt etmeden oynaması gerektiği gibi oynuyor . 1 gol attı bugün yine . Diğer gol Gutierrez'den . Maradona 2'de 2 yaptı . Eğer bu tempolar devam ederse finali görür gibiyim 2010 yılında . Brezilya - Arjantin . Bakalım bu tarihi not alalım bir kenara .



Gecenin 3. ve son maçı ise Sevilla'da oynandı . İspanya-İngiltere arasında . İlk yarısına zaman zaman , 2.yarısını ise tamamen izlediğim mücadelede İspanya hakkında yorum yapmak içimden bile gelmiyor . Xavi , İniesta , Senna ve Villa inanılmaz oynuyorlar her maç . İspanya zaten dünyada bana göre en iyi paslaşan takım . Gözü kapalı paslaşırlar . Bugünde o şekil oynadılar . Goller Villa ve Llorente'den . Guiza son 6 dk oyuna girdi . Ayağına top değmedi . Ama Beckham , İniesta , Lampard , Terry ile aynı sahada oynadı daha birşey istemez insan herhalde :) Sonuç olarak İspanya karşısında işimiz çok ama çok zor . 28 Mart'taki maç için evinizi arabanızı satın İspanyaya bahis oynayın . 1 Nisan için birşey yapmayın şakaya gelirsiniz allah korusun .

Hiç yorum yok: