26 Şubat 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi 16.2 Sonuçları



Gecenin en iyi maçıydı . Salı gecesinden sonra Çarşambada mı gol sesi duyamayacağız diyorduk ki Benayoun çıktı sahneye ve Liverpool'a % 90 oranında çeyrek finali getirdi . Mücadeleye bakarsak top Real Madridde olsada uzaktan şutlar hariç bir pozisyona giremedi Madrid . Liverpool ise Gerrard oynamamasına rağmen etkili ataklar geliştirdi . Yine mücadele var , taktik var , yetenek var . Bu kupada Liverpool bir başka kardeşim .



İspanyanın takımlardan herhalde Barcelona hariç hepsi kupaya veda edicek . Villarreal'de sahasında Panathinaikos karşısında 1-1 berabere kaldı . Karagounis 59'da 1-0 öne geçirdi Yunanlıları ama 67'de penaltıdan Rossi maçın sonucunu belirledi . 1-1 . Nihat 62.dk'da oyuna girdi . Tur yunanlıların olucak gibi .



2.maçın tamamen formalite olmasını sağlayan bir skor aldı Bayer Portekizde . 5-0 . Ribery - Klose - Toni üçlüsü yine iş başındaydı . Ribery 2 gol 2 asistle oynamış . Ertem Şener'in değimiyle çoluk çocukla oynasalar bile Sporting'e kafa tutarlar 2.maçta .



Dün Arsenalden sonra diğer bir Londra takımıda tura yakın olan taraf . Juventus karşısında Drogba ile kazandı . 2.maç öncesinde büyük bir avantaj elde etti .

Genel duruma bakarsak 2 günün ardından ; 4 İngiltere , 1 Almanya , 1 İspanya , 1 Portekiz , 1 Yunanistan takımı çeyrek finale çıkacak gibi . İngiltere takımları yine her sene olduğu gibi elenmeden devam edicekler . İspanya takımları ise Barcelona olmasa yandı gerçekten . İtalya takımı ise kalmıyacak bana göre .

İnter 0 Manchester 0
Lyon 1 Barcelona 1
Arsenal 1 Roma 0
Atl Madrid 2 Porto 2
Chelsea 1 Juventus 0
Real Madrid 0 Liverpool 1
Sporting Lizbon 0 Bayer Münih 5
Villarreal 1 Panathinaikos 1

Koyu yazılanlar avantajlı olan takımlar . Rövanş maçları 10-11 Mart tarihinde .

Hiç yorum yok: