25 Şubat 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi 16.1 Sonuçları



Gecenin favori takımlarından bir tanesi olan Barcelona Lyon deplasmanında beraberliği Henry'nin 67.dk attığı golle kurtardı . Mücadelede baştan sona üstün oynayan takım Lyondu . Sonuna kadar maçı hakettiler . Benzema iyi bitirebilse Barcelona için sezon kabus gibi günlere girebilirdi . Barcelona mücadele boyunca hiçbirşey yapmamış . Defansta hatalar , orta sahada pas hataları , forvette beceriksizlikler . Juninho klasik gollerinden birini atmış ama valdes o topu kurtarabilirdin bee . Harbiden yakışmıyorsun Barcelonaya . Sonuçta bu maçtan sonra gerçekten bir uyarı şart Barcelonaya . İkinci maç öncesi büyük avantaj Barcelonada . Ama bu maçtaki oyunla çok zor hemde çok .



Gecenin tek galibiyetini Roma karşısında Arsenal aldı . Ve sonuna kadar hakedilmiş bir galibiyet . Romanın pozisyonu yok diyebiliriz . Arsenal Bendtner , Nasri , Diaby ve Eboue ile inanılmaz fırsatlardan yararlanamadı . Roma turu büyük ölçüde kaybetti bana göre . Maçta dikkat çekici olarak maç başladıktan sonra 5-10 dk sonra tribünlerin tamamen dolması ve Toure ve Gallas'ın 2.devre başladıktan sonra oyuna gelip girmesi gerçekten enteresandı . Hakem sonra Toure'ye sarı kart Gallas'a hiçbirşey göstermedi . Herhalde Gallas'a Toure ayartıyor yorumu yaptı .



Bu maç anlatılmaz . Gol hariç herşey vardı . Diğer maçlara göre bu maçı izlediğinde gerçekten şampiyonlar ligi maçı diyorsun . Taktikler inanılmaz , mücadele inanılmaz , kaleciler inanılmaz . Bir maçta 22 kişiden 1 tanesi bile hata yapmaz mı ya ? En ufak bir hata yok oyunda . Ve böyle oluncada gol sesi çıkmıyor . Cesar maçın adamı . Ronaldo sayesinde . 2.maç için yorum yapılamaz . Herşey olabilir . Ertem Şener içinse ' Ambulans şöförü gibi Zanetti ' gibi benzetmeleri ile yine maçın önüne geçmeye çalıştı . Ama geçemedi . Şampiyonlar Liginde 20 maçtır yenilmiyor bu arada Manchster Utd .



Gecenin en gollü maçı . Atl Madrid Porto ile sahasında 2-2 berabere kalarak rövanş öncesi dezavantajlı duruma düştü . Porto gerçekten iyi oynadı . Lisandro biri bariz savunma hatasından 2 gol attı . Madrid ekibi ise Maxi ve Forlan'ın golleri ile beraberliği kurtardı . Forlan Kaleci Helton'a dua etsin . 30 metreden şutunu tuttu sonra ağlara fırlattı diyebiliriz . Porto Hulk ile inanılmaz pozisyonları harcadı . Böyle oynarlarsa 2.maçtada Porto çeyrek finalde diyebliriz .

Hiç yorum yok: